Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Află cât de mult contează prima impresie la prima ediție Pont-On cu Bogdan Rațiu!

Cei de la #facem au reînceput organizarea de evenimente dedicate celor interesați să-și îmbunătățească viața și ne invită marți, 7 mai, de la ora 18.00, în The Office – Clubul Presei la primul eveniment Pont-On.

Pont-On este un proiect dedicat în special membrilor comunității locale, oferindu-le acestora posibilitatea de a se dezvolta personal și de a-și îmbunătăți abilitățile de Project Management. Sesiunile vor fi ținute de diverși traineri și vor aborda subiecte care să îi ajute pe membri #facem și pe ceilalți doritori cum să își organizeze propriul eveniment și câteva trucuri utile.

La sfârșitul proiectului, se va ține o sesiune de feedback în care câțiva participanți vor avea ocazia să împărtășeasca cu organizatorii modul în care acest proiect i-a ajutat să își îndeplinească ceea ce și-au propus.

Primul eveniment al proiectului îl va avea în centrul atenției pe Bogdan Rațiu, un foarte apreciat profesor de limba și literatura română. Acesta a acceptat să ne vorbească despre „Importanța primei impresii” și despre cât de mult contează aceasta în orice domeniu.

Asociația #facem este o organizație non-guvernamentală, caracterizată de valori precum originalitate, incluziune și, nu în ultimul rând, prietenie. Scopul său este de a crea o comunitate de tineri proactivi și ambițioși în organizarea proiectelor de natură socială, culturală și de educație non-formală. Voluntarii care activează în cadrul organizației se dezvoltă atât pe plan personal, cât și profesional, în timp ce contribuie în comunitatea orașului Târgu Mureș.

Intrarea este liberă, însă organizatorii vă îndeamnă să vă înscrieți la acest link.

Post a Comment