Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Rubrică nouă de…..PROVOCĂRI

Noi cei de la echipa outinmures, am hotărât să ne extidem puţin gama de subiecte.

Am făcut o şedinţă de brainstorming şi am ajuns la o idee care a fost acceptată unanim şi anume să includem în sfera articolelor, o rubrică de PROVOCĂRI.

Ce anume înseamnă aceasta mai exact… Ideea după care ne vom ghida, vă priveşte direct pe voi, cititorii noştri :). În fiecare săptămână, unul din membrii echipei va fi supus unei provocări, ceva inedit, iar aici interveniţi şi voi, cu propuneri şi sugestii de “pedepse”. Vă vom ţine la curent pe tot parcursul săptămânii cu poze si update-uri ca sa vedeţi că suntem parolişti 🙂

Pentru că trebuie să începem cu o pedeapsă, care să fie oarecum orientativă pentru ce se vrea să fie noua rubrică, am decis (la unison) că membrul echipei care  va sparge gheaţa va fi Mihai Negrea. El a postat recent un articol împotriva vegetarianismului, iar acum va fi privat de carne o săptămână întreagă.

La începutul săptămânii în care îi începe provocarea, Mihai va posta un articol să ne informeze că s-a dat startul, iar la finele săptămânii respective, ne vom distra bine de articolul postat (bănuiesc că după o costiţă bună) vis-a-vis de suferinţa îndurată :).

După Mihai, urmez eu. Cine mă cunoaşte personal, este la curent cu faptul că sunt dependentă de maşina, că nu mă deplasez nici 200 de metri fără ea, dar de aceasta dată va trebui, o săptămână întreagă, să o las pe butuci şi orinde mă voi duce, să mă folosesc de mijloacele de transport în comun, iar după o sătămână (înca nu ştiu care anume) să vă împărtăşesc cum am simţit eu pulsul oraşului în urma acestei experienţe.

Vom începe noua rubrică cu aceste două provocări, aşa că vă rog să ne ajutaţi cu sugestii, pentru că mai echipa mai are şi alţi membri, să vedem cât de departe putem ajunge cu acestea. Probabil vom introduce şi un sistem de premiere al celor mai ingenioase idei, aşa că, începând de acum, ideiile voastre sunt bine primite.

Comments (8)

 • Luxandra

  Pt cine a vazut filmul “Yes man”….cineva ar putea sa incerce o perioada de ordinul a 2-3 zile sa spuna “Da” la orice. Chiar si o zi cred ca va fi greu 😛

  reply
 • Ancu

  Vin cu o propunere.. timp de o luna/ o saptamana/ cat se doreste, pt. fiecare injuratura scoti din buzunar 1 leu, si mai apoi cu banii stransi faci o fapta buna :-), 😀

  reply
  • mihai

   eu personal ajung in faliment :))

   reply
 • Ancu

  pentru fiecare injuratura rostita, am uitat sa mentionez.. sorry

  reply
  • Noi am facut asta cu colegii in primul an de facultate si astfel am redus drastic injuraturile 🙂

   reply
 • Io v-as provoca sa nu va spalati o saptamana. Deloc. Si sa vedeti ce reactii starniti, ar merge mai degraba vara, prin mijloacele de transport in comun, locuri aglomerate. Si ar merge cu o campanie de sanatate publica, gen igiena personala.

  reply
  • mihai

   hahahaha ce troala adevarata esti! jur!

   reply

Post a Comment