17 Jun, Monday
0° C
TOP

S-a deschis La Piadina

S-a deschis, s-a deschis! La Piadina s-a deschis!

Situat pe strada Bolyai la nr. 3/15, chiar lângă Mini, La Piadina își așteaptă clienții cu 22 sortimente de piadine dar și cu varianta de “Fă-ți piadina singur”.

Nu este un local mare, nu are mese înăuntru dar yam, yam aceste piadine romagnole sunt bune! Dacă este vreme bună de stat pe terasă sau dacă sunteți la un suc, o cafea la Mini foarte bine – vă comandați piadina și o așteptați cuminți.

Da, ai înțeles bine: dacă ești în Mini poți comanda o piadină pentru că cele două localuri “complotează” spre binele stomacului tău!

IMG_6412_la-piadina-mures

Dis-de-dimineață aluatul este frământat cu grijă, încetul cu încetul blatul este copt, prosciutto-ul afumat sau uscat, gorgonzola, salamul picant, salamul Milano, special aduse din Italia și încă alte câteva, bune și proaspete ingrediente sunt tăiate, feliate, pregătite pentru a umple acel bun blat.

Prețul unei piadine începe de la 10 lei – Dulce (nutella, fulgi de cocos, stafide) la 310 g și ajunge la prețul de 16  lei – 4 Formaggi (gorgonzola, burduf, brie, mozzarella) la 380 g. Noi ne-am luat o piadina Venezia (prosciutto crudo afumat sau uscat, gorgonzola, rucola) la prețul de 13 lei300 g și o piadina Al Tonno (ton, roșii, rucola) la prețul de 11 lei320 g. Sincer, au fost bune, sățioase, mari și cantitativ am putea afirma că nu se zgârcesc la a pune ingrediente.

IMG_6413_la-piadina-mures

Persoanele vegetariene nu trebuie să ocolească La Piadina pentru că meniul conține și piadina Vegetariana (dovlecel la grătar, mozzarella, ciuperci, porumb, rucola) la prețul de 13 lei360 g.

Dacă ești într-o zi bună în care simți că imaginația ar avea gust bun ești invitat să îți pregătești singur piadina. Ai la dispoziție 27 “piese” culinare.  Ceapa, sosul picant, sosul de usturoi și roșiile sunt gratis! Alegi ingredientele preferate, în cantitatea dorită, le mixezi și pac, piadina este gata de mâncat!

IMG_6424_la-piadina-mures

Piadina este o bună variantă a clasicului sandwich, este varianta mai sănătoasă a banalei shaorma, este marea gustare dintre mese și cea care poate reprezenta prima, a doua sau a treia masă a zilei.

Să nu mergeți cu grabă mare pentru că durează puțin, în jur de 5 minute până este gata pregătit mic dejunul/prânzul/cina/gustarea voastră.

La Piadina este a treia franciză care sosește din Cluj, după La Casa și SaladBox, direct în orașul noastru, a treia care aduce gustul bun al mâncării bine preparate!

Livrare la domiciliu nu fac dar este luată în calcul pe viitor.

Nu ne rămâne nimic decât să vă invităm la o piadină și să aveți poftă pentru că sigur o să vă placă! 🙂

 

Photo credit Dorin Bonta
www.dorinbonta.ro

    La Piadina

  • Bolyai nr.3/15, Tîrgu Mureș
  • Luni-Vineri: 07:30-23:00
  • Sâmbătă-Duminică: închis

Post a Comment