17 Jun, Monday
0° C
TOP

Săptămâna bobocilor – Ziua 1

Noul început al anului Universitar se apropie cu pași repezi, Universitatea de Medicină și Farmacie va primi studenți noi, tineri, însetați de cunoștiință, studenți porecliți astfel “Boboci” datorită asemănării cu bobocii de gâscă, micuți, speriați și inocenți. Tranziția de la elev de liceu, la student UMF Tîrgu Mureș este una dificilă, dar pentru a înlesni acest proces, colectivul UMF a organizat un eveniment intitulat “Săptămâna Bobocilor”. Este primul eveniment #UMF70 al anului universitar 2015 – 2016.

Primul Party din Săptămâna Bobocilor UMF are loc în Morpheus PUB, miercuri 23 septembrie începând cu ora 19. Așa că dragă bobocule, dacă până în momentul de față aveai o anumită părere despre un party, ei, de acum ești la UMF. Trebuie să înveți să iei note bune, dar trebuie să te distrezi ca să eliberezi energia acumulată după o săptămână grea. Concursuri, muzică bună și prieteni! Aceasta este promisiunea pe care o fac organizatorii evenimentului.

Pentru a destinde atmosfera, primul shot este din partea casei, biletul de intrare costă 5 lei pana la ora 24, apoi 10 lei.

Comments (1)

  • OanaPetrescu

    Iata ca am citit un mesaj prea bun scris intr-un mod dificil de gasit in netul din Romania. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde trebuie sa ajunget. Multumesc!

    reply

Post a Comment