17 Jun, Monday
0° C
TOP

S-a relansat Silva. Noua Silva …. Blonda

Nici nu ştiu cum să vă încep să vă povestesc. Ştiţi povestea că cea mai faină bere din Mureş era într-0 vreme Silva….

Deci marţi am fost invitat la marele eveniment de (Re)lansare a berii blonde Silva, şi nu oriunde… ci la Bucureşti. La Muzeul naţional de Artă Contemporană… care e în Casa Poporului lângă Senatul României. Nu are rost să vă povestesc ca am dat cu taxiul ture în jurul Palatului Parlamentului că nu găseam intrarea…dupaia am trecut pe la detectorul de metale şi era să-mi cadă pantalonii de pe mine că mi-au dat jos cureaua.  Cu greu am ajuns…

Dar acolo erau oameni grei… . Cătălin Ştefănescu, Şefu’ , actorul Marius Bodochi, Sorina Bota Publicistă din Mureş, Eftimie blogger de blogger, una bucată Gropar a-listerTudor Popa din Sibiu, Fane din Sibiu un alpinist care a ajuns pe Everest iar între toţi oamenii ăştia eram şi eu. Mihai din Tg Mureş…. :)) şi cam atât.

De fapt Cătălin Ştefănescu a fost gazda evenimentului şi când a prezentat oamenii care urmau să vorbească despre oraşul pe care-l reprezintă la fiecare a explicat aşa preţ de câteva secunde realizări cu ce se ocupă , etc. La mine: “…. Şi Mihai Negrea de la Outinmures.ro ” …boooon. Că ziceam despre realizări….

Pentru mine a fost o onoare maximă să fiu invitat la Bucureşti în calitate blogger. Împreună cu Sorina reprezentăm Tg Mureş-ul pentru noua Silva al cărei slogan e “din Spiritul Transilvaniei”.

Dar pe  lângă treburile astea oficiale frumoase , cu care mă pot da în stambă cel puţin 5 ani de-acum încolo că-s cel mai şmecher blogger din mureş, am şi râs şi m-am distrat. La un moment îmi spune fotograful oficial al evenimentului… “hai să mai facem una….” eu întreb aşa nevinovat, “am închis ochii?” el “aaa nu nu se vede burta prea tare” … Poker Face :D. Ăsta e semn că trebuie să mai slăbesc puţin că deaia nu mă prea invită lumea la evenimente , nu dau bine în poze :P.

IMG_7543

Despre noua Silva vreau să vă spun că e o bere bună, brand ardelenesc chiar mureşean, care vrea să redevină un brand Premium de acum încolo şi care să reprezinte pe bune Spiritul oraşelor Transilvane. Silva vrea să pună accent pe valorile locale, pe tradiţie , pe cultură şi rafinament ceea ce,în opinia mea, nici o bere nu face până acum . Eu mă bucur enorm pentru că vedem branduri naţionale care se întorc la comunităţile locale şi care încearcă să surprindă câte ceva din acestea.

Poze de la eveniment găsiţi la noi pe FB dar şi la Piticu, Dragoş Asaftei şi Tudor Cemerita.ro.

 

De oraganizarea evenimentului s-au ocupat fetele de la Oxygen PR.

Post a Comment