Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
31° C
TOP

Sala de Evenimente Atrium

Mă oameni buni trebe să vă zic că un bun prieten de-al e meu e mare organizator de evenimente.  Se ocupă de Sala de evenimente Atrium care după mine e unul din cele mai faine localuri din “oraş”. Dar nu e deschis aşa toată ziua bună ziua , e deschis doar pentru evenimente. Dar nu orice fel ci cele mai frumoase.  Aici se fac nunţi , Botezuri , Banchete, Conferinţe şi tot felul de alte mese festive. Dar nu se fac oricum, oamenii ăştia au nişte oferte care pe lângă meniu includ şampanie, limuzină, apartament nupţial şi tot felul de alte bucurii. Practic în afară de invitaţii oamenii de la  Atrium vă rezolvă cu orice….

Nu mai zic de Sală , de spaţiu de amaenajare. Am auzit că au 5 bucătari printre cei mai buni din Oraş.

Iar sala arată super, unde pui că încap 350 de persoane pe scaune…

Acuma eu ştiu că nu prea are legătură cu OutInMureş şi normal că dacă mi-s prieteni e frumos să-i ajut şi eu dar poate vă ajut şi pe voi: Restaurantul e deschis doar de anul trecut şi încă nu ştie lumea de el. Dacă vă grăbiţi tare şi vreţi să vă căsătoriţi repede, aveţi mari şanse să prindeţi loc de nuntă sau de banchet sau de botez. Iar la condiţiile oferite de ei… sigur se vor ocupa repede , aşa că trebuie să vă grăbiţi.

Ei sunt şi pe Facebook http://www.facebook.com/Atrium unde au multe poze de prezentare cât şi de la evenimente . Au şi site propriu www.restaurantatrium.ro unde puteti vedea si ofertele de preţ.

Cu bine ,

Mihai

Post a Comment