Târgu Mureş
22 Mar, Wednesday
15° C
TOP

Sambata 27 aprilie e deschiderea oficiala a weekendului

Ştiţi că primaru’ Dorin Florea e cel mai abil manager de oraş din România? I-a delegat pe şofer şef peste oraş şi el stă liniştit şi se scarpină în  buric.

Na şi pentru că vine vremea bună trebuie inaugurat complexul weekend. Cu mici şi bere date gratis ca în fiecare an,nu se spune dar se face. Eu, pentru că mă bucur aşa de tare,  sâmbătă,de dimineaţă,  pornesc spre Germania ca să nu aibă vreo idee creaţă primarul şi să-mi dea îngheţata promisă în campania electorală şi nu pot decât să sper că poate nu o să mai fie primar când mă întorc de Paşti. Dar voi dacă vreţi ceva de pomană să fiţi pe la 10 în weekend.

Binenţeles că retardeii ecologişti sunt preocupaţi cu bocitul la 3 copaci în loc să i-o tragă la primar de fiecare dată când face baie de mulţime şi câştigă votanţi că e mai uşor să fii ecologist pe facebook. Plus că nu lucrează în weekend, adică nu protestează decât în  timpul de lucru în corporaţiile verzi unde sunt angajaţi. Vedeţi că la sfârşitul lui mai vin zilele tîrgumureşene.  Să staţi acasă şi să protestaţi pe facebook.

Ora nu-i anunţată dar cel mai probabil e ora 10.00. Oricum pensionarii o să fie de mult la coadă… să  vizionăm minunăţie de clip promo. Din categoria Sofia Vicoveanca şi supermarketul.

 

Şi motivul adevărat pentru care aşteptăm cu toţii să înceapă sezonul:

Comments (5)

 • What

  frate mai bine nu ziceai ca pleci din tara, acuma Florea sigur numai deschide weekendu tot anu de necajit !!!

  reply
 • Cipri

  Salutare ! Foarte bun articolul tau ! Hai totusi sa iti dau o “tema de casa”. Am inteles ca deschide Week-end-ul si da mici si bere bla bla….dar am si eu o intrebare : de continuarea modernizarii cartierului Dambu cand se apuca? la toamna ? stai ca am uitat ca au trecut alegerile Domnule Dorin “Dorea”.

  reply
 • Dani

  Sunt singurul care m-am uitat la filmulet ? scrie acolo ca la 11.00 :))

  reply

Post a Comment