Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP

Artmania Sibiu

Vara asta avem planuri mari. După Electric Castle şi Peninsula următorul pe lista noastră e Artmania Sibiu.

De ce? păi până una alta rămâne singurul festival rock mainstream din România.  Şi probabil e cel mai mare. Planul nostru e să ajungem să vă ţinem la curent pe toată durata festivalului dar rămâne de văzut câte acreditări reuşim să obţinem. Pentru că trebuie acoperite multe zile în Sibiu, Festivalul e întins pe 7 zile, 5-11 august, şi  nu e chiar uşor de acoperit. În plus nimeni nu vrea să-şi piardă zilele de concediu muncind… chiar dacă e o muncă plăcută.

Dar să revenim. La Artmania sunt anunţaţi până acum Within Temptations, Haggard, Orpahned Land, Xandria şi Amaranthe. Acum dacă de primii doi probabil aţi auzit, Orphaned Land mi se pare cea mai interesantă trupă. Rock-ul clasic (Gigi Rock) sună absolut minunat pe influenţe orientale. Un fel de nightwish cântat pe ebraică…  sună bine bine de tot.


Despre restul mai puteţi citi pe site. Oricum mai aştept nişte nume anunţate că presimt că anul acesta pe zona rock-ului o să rupă.

Abonamentele costă momentan 110 lei dar de la 1 mai o să fie 130 de lei şi de la 1 iulie 150 de lei. Biletele costă ceva mai puţin dar nu mult mai puţin 80 de lei şi cresc cu 10 lei în mai iar în iulie vor fi  100 RON.  Se pot cumpăra direct de pe site-ul festivalului

Comments (3)

  • orphaned land – the music is shit and the lyrics don’t matter

    reply

Post a Comment