Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
11° C
TOP

Săptămâna bobocilor – Ziua 2

În cadrul săptămânii bobocilor, eveniment organizat de UMF Târgu Mureș în parteneriat cu Liga Studenților, vă invitam joi, 24 septembrie 2015 la Târgul bobocilor, care va avea loc în campusul Universității începănd de la ora 9 până după-masa la ora 15.  La eveniment participă Organizațiile Studențești, departamentul de comunicare UMF și firmele interesate să își promoveze produsele medicale pentru studenți.

La acest târg, viitorii studenți își pot achiziționa de la cărți până la halate și îmbrăcăminte de spital. După o zi de activități obositoare trebuie să ne și relaxăm, așa că sunteți invitați la activități de socializare, la Centrul de Recuperare și instruire Salul per Aquam. Trebuie totuși precizat faptul că este obligatorie casca de înot.

Seara sunteți invitați la un eveniment special, Pub Crawl, un tur al orașului doar prin pub-uri, de la chioșcul de la cămin și până la localurile consacrate din oraș.

Traseul este următorul: Căminul 2 -> La Frog -> J’ai Bistro -> 44th Street -> Croco Bar -> VHR -> El Negro -> Scarlet -> Barroc -> OldCity -> Dona -> Hamac -> Piaf – Mini Piaf -> La Narghilea -> Barul de lânga Narghilea – Cafe Tutun -> Office, Clubul Presei -> SMURD (dacă va fi necesar).

Distracția începe la ora 21 până la orele dimineții. În caz de vreme nefavorabila, pelerina sau umbrela este obligatorie. DressCode – Orice fel de pălărie sau șapcă.

Post a Comment