Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Select Boutique Club

Eu tot vreau sa scriu lucruri bune despre localurile din Oraş. Şi Doamne cât mă chinui…..

Azi despre Select Boutique Club. Situat in Piata Trandafirilor nr.49 între Plaza Hotel şi Cofetăria Lido. E deschis zilnic intre 8(10) şi 24. Mai puţin sâmbăta când e petrecere şi e deschis până la la 5:00.

E un loc fain , bine situat în centru , dar mai tot timpul gol. De ce? am câteva idei dar nu sunt în măsura sa judec… deci nu mă bag. În timpul săptămânii e cafeanea iar sâmbăta e Club. Se mai organizează petreceri cu tot felul de ocazii gen Halloween, Christmas party, valentine’s day şi tot felul de alte ocazii de-asta americanizate.

În plus mai tot timpul aduc Dj sau interpreţi(oare ce o fi Ellie White?)

După câte vedeţi Clubul Select se pretinde şi arată a fi un club Glamour în Tg Mureş. Teoretic dacă îţi place muzica de club , când ieşi în oraş îţi place să abordezi ţinute Glam sau Business nu prea ai alternative , ori ieşi în Select ori în Temptations. Deci pentru neavizaţi sau necunoscători şi fanii Jazz este practic un subiect Tabu. Din Aceste motive mi s-a explicat că pe afişe nu apare preţul intrării la evenimente, doar cunoscătorii au dreptul să ştie! ok … sorry că am întrebat … promit să nu mai fac.

Fiind un club exclusivist profilul de facebook cred că e tot pentru cunoscători iar intrebările , remarcile , şi orice diferă de “o sa fie fain!” in general va fi şters , aşa ca nu recomand să puneţi întrebări pe facebook…

În rest e foarte fain… Sâmbăta la petreceri fetele poarta uniforma “cât mai despuiat ” iar băieţii cămaşa cu gulerul ridicat. Superb! În cazul în care părinţii nu te lasă în club poţi foarte bine sa pleci cu rucsăcelul de acasă , când ajungi în club te debraci de blugi cizme bocanci şi ce o mai fi , iar la plecare te îmbraci la loc ca o domnişoară de pension şi poţi să zici că ai te-ai distrat în club. Faza e pe bune şi am vazut-o cu ochii mei într-o sâmbătă pe la sfârşit de ianuarie.

Am uitat să va zic de biliard. au mese chiar faine…. şi mai au şi păcănele(aparate de joc) şi Ruletă pentru amatori…

să dau notele pentru că altfel ma întind prea mult:

 • Locaţie: 4, e ultra central , foarte aproape de hotelurile de lux din oraş, nasol e ziua că nu prea ai unde să parchezi.
 • Aspectul: 4, e frumos cu gust, pentru amatorii genului Glam , dar chiar arată foarte bine, şi baia e super bine întreţinută.
 • Servicii: 4, eşti bine servit , personalul e super bine instruit şi chiar nu pot sa reproşez nimic. aici mă refer la ospatari, barmani , băieţii de la biliard. Că în rest , pe vremea când era non stop, se răstise un tip la mine că de ce trag de uşă(era inchisă cu cheia) …..
 • Gust, nu e cazul… cred că sunt ok cocktailurile… ceaiul si cafeaua sunt ceai si cafea
 • Ambianţă: 3, la party-uri n-am văzut medici, directori de bănci  pentru că în general ăştia sunt necunoscători şi se duc prin alte părţi, Jazz , Dublin…. Tineri , clubberi, media era pe la 20-23 de ani. pe scurt Cunoscători… la cafea în timpul zilei în schimb merg cei care lucrează la companiile din zonă.
 • Preţ : 3 , sunt preţuri mari , dar explicabile , e totuşi un local cu pretenţii….
 • Impresia Generala: 3, eu personal acest club are pretenţii , e normal, dar serviciile, experienţa ar trebui să fie de 5 stele…. n-am văzut servicii ieşite din comun, Snobismul e la mare Fiţă , iar prin faptul că nu poţi să ceri informaţii (care normal ar trebui sa fie implicite) m-au lăsat cu un gust amar… Pot înţelege că e un club cu pretenţii dar să mă tratezi pe mine potenţialul client şi cum ar fi o obligaţie a mea să ştiu ce şi cum acolo…. Dar ce-i drept fiecare face absolut ce vrea pe banii si investitia lui…

Voi ce ziceţi de select? cine merge regulat?

eu recunosc că nu mă pricep , deloc, la cluburi de genul acesta dar cred că dacă e glam, ai preţuri ca atare si vrei să-ţi mearga experienţa atât in club cât şi in afara lui offline sau online ar trebui să fie de nota 10.

cu bine ,

Mihai

PS: aştept cu interes commenturi din partea cunoscatorilor

Comments (6)

 • Sergiu

  “oare ce o fi Ellie White?” :)) buna asta.
  Nu am intrat niciodata in select, nici de curios si din descrierea ta e exact cum mi-l imaginez.
  Suntem in anul 2011! transparenta completa e totul pentru orice business, nici macar nu stiam ca au facebook dar daca sunt cu gandire comunista de hai sa stergem tot ce nu ne place nu prea cred ca o sa le fie de folos facebookul.

  Buna dimineata 🙂

  reply
 • andra

  Mihai, esti putin cam rau, oricum eu tin sa te contrazic (sa le i-au apararea). Merg si oameni de calitate, nu doar pitipoance cu hainele in rucsac sau cocalari cu spitari. Clubul este frecventat si de directiri de banci sau avocati, dar si de drogati sau “infractori” si de multe alte specii, dar nu le scrie in frunte cu ce se ocupa. Ca in orice local sunt tot felu de oameni, mai mult sau mai putin placuti, mai mult sau mai putin bine imbracatii, dar avand in vedere ca se considera a fi un local “select” m-i se pare normal sa te imbraci mai de doamne ajuta’ (la jazz iti permiti sa mergi si in pijamale, ca esti in peisaj. Comparativ cu jazzul, sunt doua cluburi total diferite, care tintesc un public diferit, dar ambele se lupta pentru clientela; noi ca si posibili clienti ne bucuram ca avem mai multe posibilitati de ieseala 😀

  reply
 • cyclon

  am 2 mentiuni: 1 – preturile sunt la fel ca la temptation (in serile de vineri si sambata)
  2 – sunt foarte curios cand ai fost tu, de ai ramas cu imaginea “E un loc fain …. dar mai tot timpul gol” … anul asta cam toata lumea s-a plans ca nu este loc

  reply
   • cyclon

    mihai, select in timpul saptamanii e doar cafenea + casino & biliard, lasam lumea in club doar pentru ca am avut eu ideea asta “stralucita” … care uneori e chiar buna :))

    reply

Post a Comment