Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
16° C
TOP

Blog Meet – China Blue

Duminică in 20 Februarie  de la ora 19 am pus de un mic Blog Meet la Restaurantul China Blue. În principiu e binevenit oricine are un blog şi mai şi scrie pe el din când în când cu specificaţia ca acest eveniment nu e pentru a promova un Blog anume sau orice fel de altă publicaţie ci pentru a ne cunoaşte între noi , ca să putem crea proiecte frumoase (cum  am făcut cu OutinMures.ro) sau să putem schimba idei şi păreri.

Ideea e că eu personal nu cred că se poate face orice fel de proiect , chiar şi personal , de calitate cu doar un singur om. Noi ca indivizi suntem limitaţi de puterea neuronilor proprii, de gândirea care ne-am format-o până la o anumită vârsta, de faptul ca avem doar două mâini două picioare , o pereche de ochi pe care-i folosim simultan, iar ziua pentru noi toţi are 24 de ore.

De-asta e bine să sa invăţăm sa lucrăm în echipe sau măcar să ne adunăm din când in când şi să ne cunoaştem oameni cu preocupări similare. E , dacă vreţi , o reuniune a breslei.

Am spus toate astea pentru că unii se întrebau ce rost au întâlnirile astea …

Ce trebuie să ştiţi e că din nou ne agregăm pe Lenesu.info . confirmati printr-un cometariu prezenta ca să ştim câţi vom fi, ca să putem aranja lucrurile ok.

Deci Vii la Blog Meet?

cu bine,

Mihai

Comments (2)

  • Dada 🙂

    reply

Post a Comment