18 Jun, Tuesday
0° C
TOP

Sezonul 2 Pub Quizz – La Old City Pub

Hehe una din cele mai năstruşnice idei de divertisment în Pub , Pub Quizz , revine şi la noi în Tg Mureş. Sezonul trecut a fost unul super incitant şi câştigătorii ediţiei trecute s-au tranşat abia în ultima etapă. Unde mai punem că pentru primele două clasate a fost nevoie de două runde de departajare.

De luni începe sezonul doi şi se pare că vom încerca şi eu cu prietena mea să intrăm în lupta pentru marele premiu.  Nu va fi o luptă uşoară şi presimt că tenativele de fraudă vor fi mai multe dar sper ca avem vreo sansa pentru weekendul o saptamana la mare pentru ca tare as mai incerca o data litoralul…. poate poate o mai fi ceva de capul lui.  Luni de la ora 20.00 ne vedem in old city.

Ce presupune Pub Quiz?
Pub Quiz este un concurs inedit cu intrebari amuzante si interactive.
Ce aveti de facut?
Grupati-va cate 2, alegeti un nume pentru echipa voastra, veniti in fiecare zi de luni de la ora 20 in Old City Pub si infruntati cu stoicism echipele adverse.
Cum va pregatiti?
Tot ce trebuie e sa veniti cu buna dispozitie.
Ce aveti de castigat?
Premii pe editie oferite de catre Rose Mary, Coca Cola si Staropramen pentru primele 3 locuri si sansa castigarii premiului final dupa 10 editii: un sejur de doua persoane pe litoralul romanesc, la un hotel de 3 stele in sezonul estival 2012, oferit in colaborare cu Agentia de Turism – Transair Agency.
Mai multe informatii se gasesc pe www.pubquiz.ro

Pentru rezervari ne gasiti la numarul de telefon: 0736.388.923.

Post a Comment