Târgu Mureş
15 Jul, Monday
32° C
TOP
Shopping City Târgu Mureș

Premii green pentru un stil de viață mai sustenabil la Shopping City Târgu Mureș

Ești interesat de stilul de viață sustenabil? Shopping City Târgu Mureș îți răsplătește pasiunea pentru mediu.

În perioada 10-31 mai, clienții care fac cumpărături de minimum 200 de lei sunt invitați să își încerce norocul pe 3 terenuri de mini golf amenajate în centrul comercial. Aceștia pot câștiga instant unul dintre cele 500 de premii green puse la bătaie de Shopping City Târgu Mureș.

Până pe 31 mai, cumpărăturile de minimum 200 de lei pe maximum 2 bonuri fiscale le aduc vizitatorilor ocazia de a juca mini golf pe unul dintre cele 3 terenuri din zona InfoDesk, pentru a primi un premiu pe loc. Astfel, terenul numărul unu le poate aduce  instant o lampă solară, terenul numărul doi un termos metalic, iar cel de-al treilea teren, o lampă anti insecte, perfectă pentru nopțile calde de vară.

Facilități eco friendly disponibile pentru clienții Shopping City Târgu Mureș

Shopping City Târgu Mureș susține soluțiile de transport sustenabile și pune la dispoziția vizitatorilor trei stații de încărcare pentru vehiculele electrice, printre care și prima stație de încărcare ultra-rapidă de 150 kW din România. De asemenea, cei care preferă mijloacele de transport pe 2 roți, beneficiază de o parcare de trotinete special amenajată, precum și o stație de încărcare pentru trotinetele electrice. Tot din grijă față de mediu, centrul comercial a implementat o rampă pentru sortarea și colectarea selectivă a deșeurilor, compartimentată în containere separate, care se predau către societățile autorizate. Mai mult, în incinta mall-ului există recipiente de colectare selectivă compartimentate după tipul de deșeu: hârtie și carton, plastic și metal, deșeu menajer.

Toate aceste inițiative fac parte din platforma de responsabilitate socială #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună), ce reprezintă angajamentul centrului comercial la nivel de grup pentru susținerea și dezvoltarea comunităților. Aceasta reunește toate proiectele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Mureș controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Mureș: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Mureș a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate evenimentele și proiectele pe site-ul shoppingcitytargumures.ro, pe pagina de  Facebook și Instagram.

Post a Comment