Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
11° C
TOP

Sky is not the limit

Sâmbătâ, 13 august, are loc  pe Aerodromul Teritorial  “Elie Carafoli” din Târgu Mureș un spectacol  pentru care cerul nu e limita!

Sky is not the limit editia a II a by mihairadu

  • In cadrul programului de evolutii, echipa nationala de acrobatie “Hawks of Romania” vor oferi o demonstratie de acrobatie de exceptie, atat in formatie cat si individual, se vor executa salturi cu parasuta de la mare inaltime de catre Lotul National si Lotul Judetean de Parasutism, Lotul National de Lucru Relativ la Cupola va executa serie de suprapuneri si figuri extreme ce vor tine spectatorii cu sufletul la gura.

Pe lângă faptul că vom putea admira aeronavele, acrobațiile, salturile cu parașuta, Aeroclubul României oferă 10 zboruri gratuite și un salt în tandem dela 4000 de m, pentru cei curajoși.

Show-ul aerian începe la ora 10,  iar în progam sunt incluse pe lângă prezentarea piloților; prezentarea avioanelor de înaltă acrobație: Extra 300 și Extra 330; a avioanelor de acrobatie Zlin 142,  avionul PZL 104 Wilga;  planoare IS28B2; zboruri în formație oferite de Vulturii Tricolori.

 Sky is not the limit, iar spectacolul se mută pe cer!

Aerodromul îl găsiți pe str. Libertății nr.120.

Intrarea este  liberă!

Post a Comment