Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
24° C
TOP

Suntem acreditați la Peninsula

După mândra noastră ispravă cu mureș fotbal meet ne-am ales și cu niște lucruri, printre care și faptul că toți bloggeri participanți la faimoasa întâlnire sunt acreditați ca jurnaliști la Peninsula.

Asta înseamnă avem access la conferințele de presă putem intra în fața scenei ca să facem poze și alte asemenea avantaje de care până acum doar ziariștii se bucurau. Nu-i puțin lucru pentru niște terchea berchea sectanți care stau și scriu pe bloguri, după cum consideră unii.

No dar cum nu suntem chiar jurnaliști și nu le știm chiar pe toate m-am gândit că ar fi fain ca noi să mergem reprezentând comunitatea.

Pentru asta voi, dragi cititori și cititoare , trebuie să vă gândiți ce ați vrea să-i întrebați pe artiștii preferați. Orice…. puneți un comentariu aici și cu mare drag o să întrebăm pentru voi. dar să nu vă fie rușine gândiți-vă că pe noi nu ne cunoaște nimeni așa ca de rușine nu ne putem face. Orice vă interesează de la cum îi plac omului ouăle tari sau moi până la feeling-ul când a scris nu știu ce beat de house. și ca să ierarhizez cumva întrebările fiecare comentariu are like sau nu , dacă vă place întrebarea apăsați cu încredere iar întrebările vor fi puse în limita timpului și în ordinea numărului de like-uri.

Eu zic că e o idee bună și se potrivește cu tema acestui blog. Deci cine pe cine întreabă și ce anume ?

Comments (1)

  • O idee de intrebare: Care este ritualul pe care urmeaza artistul in timpul creatiei unei melodii? Consider ca fiecare are propriul lui ritual pt asa ceva, si cred ca toti suntem interesati cum produc ei aceste hituri:)

    reply

Post a Comment