Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Smurd pentru Mures, Mures pentru SMURD

Mă ştiţi că sunt un fan al mişcărilor populare de orice fel. Nici nu prea contează despre ce e vorba dacă un grup de oameni heterogen găseşte o cauză comună eu sunt lângă ei să-i sprijin.

Ieri a pornit o zvonistică pe net că cetăţenii oraşului să iasă să-l susţină pe Dr. Raed Arafat. Sunt absolut de acord , SMURD-ul e copilul oraşului, Raed Arafat e omul care s-a luptat să fie posibil.  Pe evenimente pe facebook s-a anuntat ca de la ora 18 la ceasul cu flori (la brad) în centru azi 12.01.2011.

Dar vă spun sincer că-i urăsc din suflet pe politicieni. Şi tare mă tem ca acest momentum să nu fie furat de policitieni şi oameni parşivi doar pentru scopuri electorale. S-a făcut ieri o pagină pe Facebook de către cei de la Antena1 care se numeşte “slavare pentru SMURD ” si care a strans 70-80 de mii de fani în cateva ore , undeva la 12. Scopul declarat pe acea pagina e să promoveze mai departe dezinformarea sub imaginea lui Raed Arafat.

Nimeni nu a zis vreodată că SMURD-ul se desfiinţează. Raed este  pentru necomercializarea Serviciilor medicale de urgenţă. Şi atât.

Unul din cei mai influenţi oameni din Online de la noi a pornit o cauză, Spune nu desfiinţării SMURD , deşi mă îndoiesc că dânsul nu înţelege care sunt mizele aici. L-am cunoscut am vorbit , ştiu ce poate , mi-e greu să cred că e prost dar mai mult ca sigur rău intenţionat.  Face cum zicea un prieten din PSD azi, ce fac toţi pesediştii cât de mult scandal nimeni nu ştie exact pentru ce, ideea ar fi sa destabilizeze guvernul sau ţara în vreun fel. Se poartă exact ca un agent de tip KGB responsabil cu dezinformarea.

Ideea principală e că oricum Guvernul , Preşedinţia , O parte a presei îl atacă dur şi insistent pe Raed Arafat. Are nevoie de susţinere. Dar fiţi raţionali să nu cădeţi în extrema cealaltă să-i susţineţi pe cei care îl sabotează pe domnul Doctor. Aici mă refer la orice partid politic, politicieni, televiziuni particulare de anumite influenţe, autorităţi locale şi foarte mulţi medici. Să nu fiţi la fel de proşti ca în ’89 să vă fure politicienii spiritul cum a fost la Revoluţie. Pentru că momentan asta face Antena 1 impreuna cu clica de comunişti USL.

Sunt foarte puţini cei care au fost şi sunt alături cu adevărat de dânsul , putem fi mai mulţi dar pentru asta ar fi bine să gândim un  pic mai mult şi să fim mai puţini efervescenţi.

Pagina oficială de FB e Fundaţiei pentru smurd e aici. are doar 2000 de fani….

Site-ul Smurd e aceasta.

Grupul de susţinere al lui Raed e mult mai mic şi e tot pe FB.

 

 

Comments (5)

 • Florin Buicu

  Mihai….in Parlament va fi depusa o interventie legata de noul proiect al legii sanatatii….pe care il stii….. In cazul asta nu este vorba de politica. Este vorba despre Raed Arafat si de SMURD! Si eu “sper” sa nu fie modificata legea sanatatii! Si trebuie sa facem tot ce putem pentru asta!

  reply
   • Emrares

    Ca bine ke zici Mihai. Ghici ce strigau manifestantii azi in centru? Jos Basescu!!! Pt asta s-au adunat???

    reply
 • Credeam ca sunt singurul care a inteles lucrul asta.

  Nimeni nu a zis vreodată că SMURD-ul se desfiinţează. Raed este pentru necomercializarea Serviciilor medicale de urgenţă. Şi atât.

  Ma bucur ca ai scris articolul asta, poate asa o sa inteleaga mai multa lume despre ce este vorba defapt.

  reply
 • dorin

  Se discută prin presă că prin comercializarea Serviciilor medicale de urgență, SMURD-ul va trebui să își împartă banii, și așa insuficienți cu noile structuri formate. Și de acolo au dedus că SMURD-ul se va desființa.

  reply

Post a Comment