Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Soferii din oras

Tot vroiam să abordez subiectul căci parcă a înnebunit lumea. Pentru mine Tg Mureş era un oraş unde şofatul nu a fost un stres …. până acum. Majoritatea oamenilor civilizaţi fara probleme de atitudine, rar auzeai calxoane… ce mai, Civilizaţie!

Ieri am fost la benzinărie să alimentez ca tot omu. Mă duc la pompă , alimentez mă duc la casă plătesc ies din benzinărie şi mă duc relaxat către maşină. eram la Lukoil pe centură, distanţa e foarte scurtă maxim 10-15 m. cam la jumătatea distanţei mă claxonează un gibon…. că hai odată că mă grăbesc. 🙂 m-am enervat am luat frumos chestia de spălat geamurile şi m-am apucat de spălat…. asta ca să se înveţe minte să nu mai claxoneze că la maşina mergeam.

Acum am primit pe mail un link drăguţ cu poliţia comunitară care trece pe roşu fara nici un stres. sunt curios dacă îi amendează cineva…

 

 
Mulţumim Vlad!

Comments (3)

 • ovidiu

  acuma hai sa fim seriosi… m-am enervat si io de cateva ori cand stau la coada la benzinarie, mai am si alta treaba, si cate unu o freaca de zor p-acolo… in loc sa se miste cu un pic de talent. adica daca vrei sa-ti faci cumparaturile in benzinarie si vezi ca mai sunt cativa dupa tine, plateste benzina, trage masina de langa pompa si stai in magazin cat vrei, da’ nu-i incurca pe ailalti. mi se pare o chestie de bun simt. la fel, daca vezi ca sunt unii la coada, nu te plimbi ca pe bulevard prin benzinarie.

  reply
 • Un mic update la film.

  Stirea a aparut pe Citynews: http://www.citynews.ro/mures/eveniment-29/video-politia-locala-trece-pe-culoarea-rosie-a-semaforului-128218/

  Si ProTV-ul face ce stie mai bine: fura. Practic au uitat sa precizeze sursa. Rusine.
  http://www.trafictube.ro/protv-fura-un-clip-de-aici/

  Va tin la curent cu ce se va intampla pe viitor.

  reply

Post a Comment