Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Soul Serenade, concert în Office!

Sunt oameni buni cei de la Soul Serenade: cântăreți buni dar și niște oameni cât se poate de călduroși! Nu arunc aiurea cu cuvinte frumoase, ci o spun pentru că i-am cunoscut weekend-ul trecut la Cluj Blues Festival, și tare m-am bucurat atunci când mi-au spus despre concertul pe care aveau să-l susțină în Office, cel despre care vă spun eu acum. 😀

Poate nu ați mai auzit de ei, dar haideți că vă fac eu conoștință! Să-i luăm pe rând: Adelina la voce, Andrei la chitară, muzicuță și orice altceva mai prinde, și Codruț la mandolină. Soul Serenade este o nouă și revigorantă interpretare acustică a direcției de old time blues & jazz care vă va purta de pe străzile din Chicago, până pe drumurile prafuite din sudul Statelor.

V-am stârnit, sper, curiozitatea muzicală. Dacă-i așa, veniți mâine seară, 10 noiembrie, de la ora 21:30 la locația deja amintită, ca să-i ascultați, să-i admirați și să discutați cu ei, căci sigur sunt dispuși de așa ceva. Intrarea va fi 15 lei, iar pentru cei care vor veni cu brățări de la Festivalul ALTER-NATIVE intrarea va fi gratuită.

Sunteți așteptați în număr cât mai mare!

FB Event

Post a Comment