Târgu Mureş
21 May, Tuesday
26° C
TOP

Spalatorii din Mures

Eu îmi spăl mașinile cu care circul. Știu că pare evident dar credeti-mă pe cuvânt că există oameni care nu fac asta. A mea, proprietate personală, e decedată, mă costă bani și ca să scap de ea, dar binețeles ca uzitez mașini de serviciu. Și le spăl, că la miile de km pe săptămână se adună jeg.

Zice lumea că cea mai bună spălătorie Zsolt Car Wash, de pe Gh. Doja. Sigur nu e, nici măcar cea mai rapidă si e si scump. Atât doar că nu stai mult la coadă dar spălatul tot încet merge. Ar mai fi câteva aici în Corunca nu le știu după nume, probabil Speed și altele. Nu mă încântă. Mai îți iau o moneda, ba un pix , marunțușuri, ba spală în dorul lelii… în fine.

Personal cel mai mulțumit am fost și sunt de AutoComplet, pe strada Sinaia. Merge încet, stai la coadă, dar e bibilită, niciodată nu mi-au luat nici o monedă din mașină chiar dacă parcă  au doar romi angajați. Asta e frate, cinstiți, corecți, muncesc, eu sunt mulțumit. 18 lei interior exterior… Atât doar că nu mi-e foarte la îndemână să ajung până acolo. Stau chiar lângă centură și ajung mai repede pe Gh. Doja sau în Corunca decât în Aleea sau ce zonă e aia.

Deci sunt deschis la sugestii, care e cea mai ok spălătorie? M-ar interesa să mearga repede, să fie oameni ok, daca se poate gagici ca în poză, nu să trebuiască sa cobor cu plasa de lucruri din mașină și să nu aud  prostiile alea cu fițe figuri cu programare, mă piș pe ele, nu ma interesează. E totuși spalătorie Auto nu restaurant de 5 stele Michelin. Decât să duc mașina la spălătorie de snobi ratați în viață mai bine mă dau cu bicicleta.

PS: Vând Honda Civic ’97 pt fier vechi :)).

Comments (8)

 • Ciocea Victor Nicolae

  buna ziua…acum 2-3 ani am dus masina sa o spal in corunca la speed si mi-a disparut un inel din aur(5,8g proaspat scos de la amanet:D)…logic ca am uitat sa-l scot din bord…greseala mea

  reply
  • Popovici

   la speed car wash sunt camere video peste tot..daca ti-a disparut inelul …de ce nu ai sesizat pe nimeni de acolo…baietii sunt monitorizati…deci nu cred ca si-au fi permis sa iti caute in bord, cand de pe camere se vede unde au uitat sa dea cu carpa….
   PS mai incearaca la amanet.

   reply
 • Bela

  Eu de un an si ceva imi spal masina la Smart Car Wash de pe centura, sunt super multumit, merge relativ repede au 3 hale, se pot lucra simultan pe 9 masini, daca nu ma insel pretul este de 22 lei si daca prinzi si proprietarii acolo (ma intalnesc extrem de des cu ei la spalatorie) atunci ei verifica fiecare masina inainte sa urce clientul. De disparut niciodata nu a disparut ceva din masina.

  Eu la zsolt pe gh doja nu ma duc nici daca ma plateste el.

  reply
   • Vlad

    Cred ca e intre valea rece si lukoil.

    reply
   • Paula

    Chiar aproape de tine Negrea. Lipit de Mol e spalatoria. Treci de Mol, intri pe centura si la 100 m pe dreapta.

    reply
   • Bela

    Urci de pe pandurilor pe centura, te indrepti catre combinat si la 300 de m o ai in stanga ta, sau dupa lukoil o sa o ai pe dreapta ta.

    reply
 • Mihai

  Eu recomand sincer doua spalatorii. Spalatoria de langa Promenada (Hartmann), pentru mine, este pe departe cea mai buna. Am fost aproape la toate spalatoriile si doar acolo mi-am primit masina inapoi complet curata.

  Doar pentru spalat exterior folosesc tunelul de la Zsolt Car Wash de pe Gheorghe Doja (dupa Lukoil pe dreapta).

  reply

Post a Comment