Târgu Mureş
23 Feb, Friday
12° C
TOP

Spectacol invitat – #Emojiplay

Teatrul Studio anunță un nou spectacol mai special. 🙂

Pe zi ce trece suntem invadaţi de emoticoane şi abrevieri de tot felul. Emoţiile sunt re-codificate în imagini stilizate şi/sau concentrate în doar câteva litere.

Spectacolul s-ar fi putut intitula şi : “Do You speak Emoji?” O întrebare pe care şi-o pune din în ce mai multă lume. Şi la care răspund cei mai tineri locuitori ai planetei.

Emoţiile sunt re-codificate şi/sau concentrate în imagini stilizate sau concentrate în câteva litere. “Emoji”, provine din japoneză: « 絵文字 » sau « えもじ» (E: Imagine si Moji : Literă).

Ideea spectacolului este schimbul de mesaje prin intermediul unui limbaj codificat : fie cel corporal sau verbal, cel al imaginilor (precum sunt Emoji-urile) sau/şi cel al abrevierilor pe care din ce în ce mai multà lume le folosesc. Mesaje care de multe ori devin de neînteles, şi par absurde, pentru cei care nu sunt initiati în aceste coduri.

#EMOJIPLAY îşi propune a fi o piesă de teatru coregrafic, îmbinând, într-un mod aparent ludic, limbajul tri-dimensional (cu atât mai complex!) al #DansActorilor cu vizuala şi (încă!) strania lume bi-dimensionalà a acestor noi simboluri şi metafore.

Un spectacol de Gigi Caciuleanu.

Evenimentul va avea loc vineri, 13 octombrie de la ora 19.
Rezervările se pot face la adresa de e-mail: rezervari@teatrulstudio.ro
Biletele sunt la prețul de 30 RON (Întreg) și 15 RON (elevi, studenți).

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Enjoy!

Post a Comment