Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
5° C
TOP

Susține educația din România

Carmen, Elena, Alin și Teodora fac parte din Laboratorul de Educație și își doresc să Construiască școala de mâine. 😀

 

Și-au început activitatea în Târgu Mureș cu proiectul “Creștem Împreună”, la care au participat peste 150 de copii. Scopul proiectului lor este de a ajuta copiii să se cunoască și să relaționeze mai bine cu lumea din jur. Totul prin artă, imaginație și joc! Ei dezvoltă abilități comportamentale și atitudini pentru viață prin diferite jocuri și activități adaptate vârstei copilului cu care lucrează.

De asemenea au organizat o tabără internațională de vară la care au participat 50 de copilași pe toată perioada lunii iulie.

Acum au nevoie de ajutorul tău!

Își doresc să învețe mai multe, vor să aducă ce este mai bun din întreaga lume aici, în România.

Pe data de 13-14 octombrie 2017 vor merge la “101 Seminar” susținut de organizația 826 National din San Francisco . 826 National a dezvoltat și inspirat peste 50 de centre de mentorat individual în toată lumea, pentru școlari. Cei de la 826 s-au gândit că accesul la meditații ar trebui să fie gratuit și orice copil să poată veni cu plăcere să învețe și să experimenteze într-un cadru inedit, alături de profesori voluntari. Fondatorul organizației povestește aici cum a luat naștere acest proiect:

Laboratorul de Educație crede că și în Romania astfel de centre sunt necesare și și-ar dori să aducă modelul și la noi în țară, însă participarea la această conferință este esențială!

Au nevoie să strângă 2000 de euro care vor acoperi o parte din costurile acestei deplasări, adică bilete de avion și prețul pentru accesul la conferință. Suma este prea mare pentru ei și uite așa, au ajuns la tine și îți cer să îi ajuți cu cât poți. Orice suma îi aduce mai aproape de visul lor și reprezintă un pas înainte în dezvoltarea acestei organizații. Mulți povestesc despre calitatea învățământului românesc, însă puțini trec la acțiune pentru a schimba sau îmbunătăți ceva.

Participarea îi va ajuta să cunoască și alți oameni pasionați de educație, ca și ei, să aducă acasă concepte noi pe care să le testeze și adapteze dacă este nevoie și de asemenea să reprezinte România la acest eveniment, unde am fi prima echipa din țara noastră care participă.

Cu entuziasm și drag, toți îți spun că o donație din partea ta i-ar ajuta enorm!

Alătură-te visului lor, ei îți vor mulțumi pentru donație și îți promit că odată ajunși în San Francisco îți trimit o poză cu cei doi reprezentanți ai echipei care vor participa la Summit și te vor ține la curent apoi cu toate activitățile ce vor urma.

Pentru a-i ajuta ești rugat să accesezi acest link !!

Haide să construiți școala de mâine împreună!

Echipa Laboratorul de Educație îți mulțumește! 🙂

Post a Comment