Târgu Mureş
23 Feb, Friday
9° C
TOP
teroare

Spectacolul interactiv „Teroare“ la Teatrul Național Târgu Mureș. Ești gata să decizi soarta acuzatului?

Spectacolul după piesa lui Ferdinand von Schirach care a forțat spectatorii din toată lumea să decidă soarta acuzatului revine în Sala Mică a Teatrului Național Târgu Mureș duminică, 12 ianuarie, de la ora 19.00.

Din distribuția spectacolului în regia lui Bobi Pricop şi beneficiind de scenografia lui Nikola Toromanov fac parte actorii: Monica Ristea, Theo Marton, Richard Balint, Elena Purea, Mihai Crăciun, Ale Țifrea, Laura Mihalache și Ștefan Mura. Din echipa spectacolului mai fac parte: Kacsó Judit-Andrea (asistent de regie), Denisa Berceanu (asistent de scenografie), Stelian Chiţacu (regizor tehnic) și Laura Moldovan (sufleur).

Avionul de pasageri LH 2047, cu 164 de pasageri la bord, este deturnat de un terorist către un stadion cu 70.000 de oameni. Pilotul de vânătoare Lars Koch încalcă ordinul superiorului său și doboară avionul, pentru a-i salva pe spectatorii aflați pe stadion. Ar trebui el condamnat pentru crimă? Scena teatrului devine un tribunal, iar voi sunteți jurații care alcătuiesc instanța. La sfârșitul procesului va trebui să votați, iar decizia voastră va determina finalul spectacolului. Este maiorul Lars Koch vinovat sau nu? Este uciderea persoanelor nevinovate permisă în cazuri extreme? Pe pagina web terror.theater poți vedea cum au votat deja spectatori din toată lumea în cazul pus în discuție de piesa lui Ferdinand von Schirach.

teroare

Foto: Cristina GÂNJ (Bristena)

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

De asemenea, biletele și abonamentele pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Post a Comment