17 Jun, Monday
0° C
TOP
Toate mi se întâmplă numai mie

Spectacolul „Toate mi se întâmplă numai mie“, se joacă în aer liber

„Toate mi se întâmplă numai mie“, este primul spectacol care se joacă în aer liber, în curtea interioară a Teatrului Naționat Târgu Mureș!

            După ce în luna martie, datorită situaţiei epidemiologice, Teatrul Naţional Târgu Mureş a trebuit să îşi suspende activitatea la scenă, ei anunță acum, cu bucurie, prima reprezentaţie cu public, prilej cu care inaugurează şi un nou spaţiu. Astfel, one-man show-ul „Toate mi se întâmplă numai mie“, bazat pe texte de Mihai Ignat, va fi reprezentat duminică, 14 iunie 2020, ora 21:00, în Curtea interioară a Teatrului Naţional.

Spectacolul regizat de Laura Moldovan pune în valoare talentele comice ale tânărului actor Cristian Iorga, care întruchipează multiple ipostaze ale celui căruia ghinionul pare să îi fi devenit nume de familie. Fie că vrea să îţi găsească jumătatea (sau măcar o aventură pasională) pe internet şi stabileşte o întâlnire într-un loc public, cu rezultate memorabile nu în cel mai bun sens al cuvântului, fie că ajunge în faţa psihologului şi îi destăinuie cele mai incomode întâmplări sperând să primească un sfat eficient, fie că se trezeşte la capătul răbdării şi începe să creadă că salvarea se află pe lumea cealaltă, personajul ajunge în faţa publicului, căruia îi face o demonstraţie de umor tragic şi de ambiţii ratate, care maschează un caracter sensibil şi plin de iniţiativă.

Este obligatorie respectarea normelor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 precum măsurarea temperaturii prin termoscanare, menținerea distanței sociale, purtarea măștii şi folosirea soluțiilor dezinfectante puse la dispoziţie!

Accesul se va face pe poarta de lângă intrarea la Sala Mică.

Biletele în format fizic pot fi achiziționate de la casieria de la Sala Mică, în ziua reprezentaţiei, începând cu ora 20:00, iar biletele în format electronic pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Abonamentele stagiunii 2019-2020 rămân valabile şi pot fi folosite pentru achiziţionarea biletelor la acest spectacol.

Spectacolul durează 1h 30′ (fără pauză) şi este recomandat persoanelor cu vârsta

🛑14 ani +

Spectacolul va avea supratitrare în limba maghiară.

În caz de vreme nefavorabilă, reprezentaţia va fi reprogramată pentru data de 15 iunie 2020, la ora 21:00.

Hai, hai mai des anul acesta la teatru! Hai la „Toate mi se întâmplă numai mie“! 🙂

Post a Comment