Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
31° C
TOP

Drumul pe Tărâmul Lavandei – Mădăraș Mureș

Cum ați putea să vă petreceți mai frumos timpul liber de după perioada de izolare dacă nu în natură? Sunteți învitați pe Tărâmul Lavandei cu mic cu mare, să vă bucurați de natură și frumusețile acesteia.

Începand cu data de 13 iunie, până aproximativ în data de 5 iulie 2020, propietarii locației o să fie prezenți în fiecare zi între orele 10.00 – 20.00, pe câmp, pentru a vă întâmpina, și pentru a vă organiza în a respecta distanțarea socială impusă prin zone bine delimitate în câmpul cu lavanda, produse de dezinfectare, apă și săpun pentru a vă putea spăla și pentru a vă putea bucura de natură în siguranță


Activități posibile:

1. Picnic cu familia lângă lanul de lavandă pe o pajiște de lucernă de 500 m lungime, proaspăt cosită care este situată sus pe deal chiar lângă lanul de lavandă (aveți nevoie de pătură, umbrelă și ce doriți să consumați. :)) Se va respecta distanțarea socială!

2. Să vă pozați în unul dintre cele mai mari câmpuri de lavandă din țară, cu o suprafață de 50.000 metri pătrați (cât 10 terenuri de fotbal), necesar doar un telefon mobil, bună dispoziție, creativitate și ceea ce nevoie pentru o poza de invidiat …..vă este oferit de mama natură.

3. Plimbari relaxante în comuna și pe dealul unde se află cultura de lavandă; se pot admira la 360 de grade toate satele din jur.

4. Shopping in natura 🙂 de produse pe bază de lavandă direct de la noi ca și producători.

5. Pentru cei care vin din alte județe, le propunem o mini vacanță cu oprire la:

  • cea mai mare grădină zoologică din țară (care este în Târgu Mureș);
  • cetatea din centrul Târgu Mureș;
  • vizită în frumoasa stațiune Sovata;
  • cetatea fortificată din Sighișoara și multe alte zone din Ardeal care cu siguranță vă vor delecta după această perioadă de limitare a mișcării.

6. Drumeții din Târgu Mureș cu bicicleta, maraton sau trail cu moto-atv, pe drumuri de pădure și asfalt până în Mădăraș.

O să fiți asteptați lângă lanul de lavandă zilnic cu un stand de produse care va cuprinde: buchete de flori proaspete, ulei esențial de lavandă, apă de lavandă, sirop de lavandă, miere de lavandă, săculeți umpluți cu flori uscate, perne imprimate cu lanul nostru, magneți de frigider și difuzoare de aromaterapie!

Post a Comment