Târgu Mureş
22 May, Wednesday
20° C
TOP

Spicy Chocolate

Nu v-am povestit decât aşa în treacăt despre una din cele mai cool chestii de la Old City Pub. Localul deja îl cam ştiţi cu toţii. E aflat în gang lângă Leo în loc la fostul restaurant Positano.

În afară de bere si alcoale mai există şi alte lucruri cel puţin la fel de faine,nu neapărat de băut seara dar aşa după-masa după serviciu sau la vreo întâlnire din timpul zilei când vrei să impresionezi. Pentru că puţini sunt cei care au băut ciocolată cu chilli.  Da dragilor şi dragelor(că voi sunteţi băutoare de ciocolată caldă) chiar e cu chilli. Dar e super bună…

Vă spun sincer că am fost foarte sceptic la aşa ceva. Dar momentan e una din chestiile mele preferate fără alcool. Limonada bea toată lumea ….  Culmea e că pe majoritatea care i-am convins să încerce au devenit consumatori fideli. Într-adevăr are un gust picant şi îl simţi mai tare în pe partea posterioară a cerului gurii şi în faringe. Dar e foarte suportabil. Iar adevărul e că dă dependenţă.

Acuma nu sunt eu un expert în mâncăruri şi băuturi exotice dar asta chiar îmi place şi v-o recomand. Unde mai pui că are acelaşi preţ ca orice altă ciocolată caldă de acolo, adică vreo 6 lei.

Dar vreau şi părerea voastră, aţi încercat? aţi încerca? dacă da , cum vi s-a părut?

Comments (3)

  • ciocolata cu chilli?!?….ciocolata cu pelin nu face nimeni?!?

    reply
  • =))

    Deci stii ce incerc prima data cand ajung acasa, nu? Desi am incercat si ciocolata normala cu chili si nu prea mi-o cazut bine. Poate asta-i altfel.

    reply

Post a Comment