Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
14° C
TOP

Spiridușii caută Moș pentru copii!

Rotaract Tg Mureș Transilvania a găsit satele Sântu, Frunzeni, Băița și Lunca din județul Mureș și astăzi a dat startul proiectului “Spiridușii caută Moș pentru copii!”

Iată detaliile proiectului luate cu aprobare de pe pagina evenimentului lor:

În pragul sărbătorilor de iarnă, vă cerem ajutorul pentru a putea aduce o mică bucurie copiilor din satele Sântu, Frunzeni, Băița și Lunca, județul Mureș.
Dorim ca Moș Crăciun să ajungă și la ei; astfel noi, spiriduşii, publicăm scrisorile lor către Moșul iar voi vă alegeți scrisoarea și deveniți Moș Crăciun pentru acel copil!

Această acțiune se va desfăsura în perioada 6-20 DECEMBRIE 2016, timp în care Clubul Rotaract Tîrgu Mureș Transilvania se va ocupa de colectarea cadourilor.

Aşadar, dragi Moşi, ţinem să precizăm că, în cazul cererilor prea “pretențioase”, cadourile se pot alege cu aproximație și nu este necesară alegerea lor cu exactitate.

Pentru a evita unele probleme și pentru a nu primi același cadou de la mai multe persoane vă rugăm respectuos ca în momentul în care v-ați decis să alegeți o scrisoare și să deveniți Moșul acelui copil să lăsați comentariul “Moş găsit” la poza scrisorii respective.

Menționăm că pe copiii claselor 0, I și II, spiridușii i-au ajutat să scrie scrisorile către Moșul, de aceea nu veți regăsi în scrisorile lor un scris specific de copil.

Pentru informații suplimentare și pentru livrarea cadourilor vă rugăm să ne contactați personal la numerele de telefon:

Dana-0733 929 493
Laura-0741 224 588
Ioana-0753 047 381

Vă mulțumim pentru colaborare și Sărbători Fericite!

Post a Comment