Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Spring Party alături de radio ZU

În acest weekend, va fi organizată o petrecere pentru a întâmpina oficial primăvara.

Din punctul de vedere al vremii, suntem deja pe drumul cel bun. Soarele şi-a arătat razele de câteva ori săptămâna aceasta, aşa că motivele sărbătoririi acestui minunat anotimp (preferatul meu), sunt perfect întemeiate.

Am aflat de ceva vreme, despre intenţia celor de la radio ZU, de a pregăti această petrecere. Am aflat şi că va fi o ploaie de confetti, care te induce într-o stare de magie, nu? Şi pentru că e o petrecere ca la carte, au fost invitaţi să se ocupe de binedispunerea tuturor următorii: Rosso Bruno : www.mixmobiledj.ro, Tommi Pcz: www.mixmobiledj.ro, Mihai Radu: www.mop-events.ro  şi Mc Ionutz.

Noi cei de la outinmures.ro, suntem parteneri ai eventului alături de Radio ZU, Şapte Seri, Free Map şi Mix Mobile DJ. În speranţa că vom avea un reprezentat la această petrecere, însoţit de un fotograf,  nu îmi rămâne altceva de făcut, decât să vă invit să vă distraţi la această petrecerea închinată primăverii.

Astfel că, sâmbătă 31 martie, ora 22.00, sunteţi aşteptaţi în Clubul Black Lord. Intrarea va fi 10 lei, rezervarea meselor e gratuită şi se poate face la nr de telefon 0747 841 201 sau la adresa de mail : partyinmures@yahoo.com.

Daca nu v-aţi convins, ascultaţi următorul spot radio :).

Post a Comment