Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
13° C
TOP

Stand-up comedy cu Dan Badea și Dan Țuțu

Dan la puterea a 2-a ! Ce zici de un stand-up comedy în acest sfârșit de săptămână? 😀

Cumpără un bilet, vino, uită-te și explodează de râs, de restul se ocupă organizatorii și anume Sublime Romania și ART & The City.

Un show senzațional vine la Foto summer garden by Epic Food, sâmbătă 11 septembrie 2021, avându-i protagoniști pe Dan Badea și Dan Țuțu. Nu rata un show autentic și nu-ți uita gașca acasă. Acest stand-up se recomandă a fi consumat în gașcă! 😉

Evenimentul va începe la ora 21:00 dar tu poți veni cu prietenii tăi la relaxare și răcoare începând cu ora 19:00!

Pentru orice informații, organizatorii evenimentului îți stau la dispoziție pe pagina de Facebook @Sublime Romania sau la adresa ticketing@sublimeromania.com.

Ia-ți biletele de AICI (sau de pe iabilet.ro) pentru toți prietenii!

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Se recomandă prezentarea acestora în format digital.

2 bilete vor fi puse la dispoziția persoanelor cu dizabilități și însoțitorii acestora; mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

Fă-ți program de râs pentru această sâmbătă! Anunță-ți prietenii că mergeți la stand-up comedy cu Dan Badea și Dan Țuțu! 😀

Comments (1)

  • Demeter Stefana

    Din păcate a fost un show care a lăsat de dorit. Sunt destul de dezamăgită de prestația lui Badea. Îmi venea sa plâng nu sa râd. Sigura încântare a mea a fost locația.

    reply

Post a Comment