Târgu Mureş
23 May, Thursday
14° C
TOP

Thai weekend la Uzina Foto

Se anunta un weekend cu adevarat…aromat! 😀

Hai in acest sfarsit de saptamana la Foto summer garden by Epic Food pentru a-ti incanta papilele gustative, timp de 3 zile, cu o mica parte din gastronomia thailandeza pe care cei de la’ Thai Kitchen’’ o sa ti-o pregateasca cu mare atentie si pricepere.

Bucataria thailandeza este deosebit de jucausa si inovatoare. Felurile de mancare sunt preparate cu grija astfel incat sa stimuleze toate simturile, cu gusturi constante, arome intense si o abundenta de culori si texturi, toate aceste calitati fiind definitorii pentru bucataria thailandeza. Fiecare fel de mancare se afla in propria balanta, elementele de baza precum dulce, sarat, iute fiind rearanjate in multiple combinatii pentru a rezulta de fiecare data un preparat pur si simplu delicios.

Daca ti-am facut pofta, rezerva o masa si hai la papa bun!! Pentru rezervare trebuie sa le scrii organizatorilor, in mesaj privat.

In cadrul acestui eveniment vei avea parte si de muzica buna, vineri 13 august 2021 de la ora 21:00, muzica adusa de Karak & Ugly Astronaut, stilul muzical fiind funk, disco, afro. Sambata, 14 august 2021 va fi seara de folk cu Dragos si Vlad Folk Acustic.

Poate ca stii deja, sau daca nu iti spun, spatiul foto-gardenului dispune de un ponton de lemn, hamace, o terasa in aer liber cu bar, jocuri de societate si activitati sportive cum ar fi: table, sah, carti, remi, puzzle, badminton, tenis, ping-pong si multe alte jocuri care sunt la dispozitia ta, gratuit!

Daca vrei, hai cu al tau hamac sau hai cu chef de shopping ca vei putea cumpara unul de la www.balanganel.ro

Asadar, hai in curtea fostei uzine foto, de joi pana duminica, 13-15 august 2021, in intervalul orar 17:00 – 23:00.

Thai food here we come! 😀

Post a Comment