Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
9° C
TOP

Stand-Up Comedy cu Mincu şi Maria Popovici

Luni, în data de 13 februarie de la ora 20:00 se anunță un show numai bun de început săptămâna cu zâmbetul pe buze.

Pe scena Jazz&Blues Club vor urca Maria Popovici, câștigătoarea Ediției 2016 iumor (poate o știți drept ,,femeia pe care a lăudat-o Cheloo”) și Alexandru Minculescu (Mincu).

Cei doi apar adesea pe scenă împreună și s-au cunoscut la UNATC unde au început să joace din anul trei de facultate la Teatrul Independent În Culise. Primul spectacol a fost ,,Imaginează-ți că ești Dumnezeu” dupa Matei Visiec, un happening minunat și unic în România.

Pe lângă spectacolele de teatru pe care le-au jucat aici, au început și serile de stand up comedy. Inițial Maria s-a urcat pe scenă pentru a răspunde glumelor comedianților despre femei și acolo a rămas.

La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic, iar Mincu pe a doua.
Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la ”STAND UP Fest 2016”, cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.

De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up și improvizație din Club 99, clubul baieților Teo, Vio și Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0726 688 658, iar biletele la prețul de 25 RON se achizitioneaza în avans de la berărie, de luni-vineri între orele 10.00-16.00. Biletele on the spot vor costa 30 RON.
Fb event

Post a Comment