Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

Prima zi a evenimentului Nunta Exclusivă

Astăzi a început evenimentul Nunta Exclusivă în cadrul Palatului Culturii. În frumoasa ambianţă a uneia dintre cele mai cunoscute şi semnificative clădiri din oraşul nostru, vă aşteaptă furnizori care oferă servicii de organizare de nuntă.

În cadrul evenimentului majoritatea furnizorilor au oferte avantajoase pentru viitorii miri.

La fiecare rochie de mireasă achizitionată, Salonul Maria oferă un vocher în valoare de 300 ron pentru cumpărarea unui costum de mire. Totodată, la colectia 2017, acelaşi furnizor, oferă un discount de 10%.

Preţurile francurilor de la Seroussi sunt între 1.000 şi 1.500 ron iar firma de costume oferă şi o reducere de 10% la cumpărarea oricărui costum.

Tudor Tailor are oferte pe alese. La cumpărarea unui costum şi cămaşă, reducerea este de 250 ron. Pentru un costum, o cămaşă, un papion, butoni şi o batistă, reducerea este de 500 iar în final pentru un costum, o cămaşă, un papion, butoni, batistă, curea şi pantofi, se oferă o reducere de 850 ron.

Ofertele continuă şi le puteţi studia pe fiecare în parte în cadru evenimentului.

Totodată, organizatorul evenimentului Silviu Cioloboc anunţă lansarea unui site dedicat mirilor, unde aceştia vor putea regăsi furnizori de servicii şi brand-uri dedicate industriei nunţilor.

Mirii vor avea parte de recenzii şi previzualizări din domeniu. Şi vom avea o categorie de unde vor putea comanda online bijuterii, pantofi şi alte accesorii

ne-a comunicat Silviu Cioloboc.

Eu voi ajunge mâine la Palatul Culturii şi vă voi ţine la curent cu ce găsesc acolo pe contul meu de Instagram. După eveniment voi reveni cu un review pe site-ul Out In Mures.

Spor!

Post a Comment