Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP

Stand Up cu Teo, Vio şi Costel

Evident ca s-a amanat! pe  aprilie. De mai scrie cineva de la noi despre vreun eveniment din Jazz imi bag picioarele. e cel putin a 3 a oara in 2-3 luni. !

 

În această săptămână avem în oraş, o nouă încercare de Stand up comedy. Sper ca de această dată, să se şi ţină show-ul, menţionez aceasta pentru că ştiu sigur că există precedent.

Am discutat cu colegii mei despre stand up comedy şi primul lucru care mi-a venit în minte a fost, faptul că probabil în  clubul Jazz se ţine acest show, şi nu m-am înşelat. Asta spune lucruri bune despre ei, că sunt asociaţi cu aceste spectacole. Sper să nu renunţe la această îmbrăcăminte, şi dacă s-ar putea chiar să se dezvolte, să insiste pe această gamă de spectacole şi să aducă cât mai mulţi stand up-eri (poate reuşeşte astfel si Mureşul să vadă un spectacol cu Bordea).

Nimic nu poatre fi mai relaxant, după o zi de muncă/şcoală/etc, decât o porţie sănătoasă de râs.

Pentru că nu vreau să mă pierd (cu totul) în detalii, vă anunţ că în 21 Martie, ora 21.00, clubuj Jazz & Blues, organizează un spectacol de stand up comedy cu Teo, Vio şi Costel, cunoscuţi ca fosta Trupă DeKO. Din informaţiile găsite de mine, cei trei susţin acum show-uri împreună prin toată ţara, iar în Bucureşti şi-au mutat cuibul de la Cafe Deko  la Clubul 99.

După show, Dj Sauce, de care am mai scris şi sper eu vom mai scrie, va avea grijă să încălzească atmosfera After Party-ului.

Preţul unui bilet de intrare este 20 de lei, iar pentri posesorii StudCard 15 lei, aceasta pentru că Jazz & Blues sunt, poate cei mai cunoscuţi, parteneri StudCard.

Vă urez să aveţi parte de o porţie maximă de râs şi sper să ne vedem pe acolo.

Poza e luată de pe profilul lor de facebook.

 

Post a Comment