Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

Petrecere cu “ţinută” obligatorie

În această săptămână, weekendul începe mai repede, în congruenţă cu instalarea primăverii la noi, aducătoare de mari bucurii (mie cel puţin).

Cele spuse de mai sus, se bazeaza pe faptul că, încă de joi se anunţă o mega petrecere, pentru care trebuie să aveţi antrenament serios. Adică nu e “doar o altă petrecere”, e un party pregătit de profesioniştii în petreceri ai LSTGM, care ştiu ce fac şi ce să ofere publicului :). Pentru cine nu a auzi de Jerry , poate ar fi bine să veniţi , să vedeţi cam cum se face un UMF party. Îl recunoaşteţi uşor , el în general când se simte bine are o cravata legată pe cap.

În numele încetării suspansului, dezvălui faptul că joi, 22 martie, Dublin Irish Pub sunt gazde ale unei petreceri care sugestiv se intitulează “Halat Party”. V-aţi prins, trebuie să aveţi un halat la voi, pentru a putea să vă integraţi în spiritul petrecerii.

Ora la care se dă startul la distracţie este 22.00, iar biletul de intrare va fi 3 lei, dacă şi numai dacă aveţi HALAT, iar dacă sunteţi incomodaţi ce această piesă vestimentară, dar totuşi doriţi să participaţi, veţi achita o taxă de 15 lei.

Sunt pregătite multe concursuri, premii şi băuturi ieftine. Vă recomand să ajuneţi la această petrecere şi sper să ne găsim şi noi pe acolo, cu tot fotograf , să nu ţinem doar pentru noi, distracţia de joi seara.

Post a Comment