Târgu Mureş
22 Sep, Wednesday
4° C
TOP

Start Up Lab Meet cu Sorri Gudmundsson

Şi iată că am ajuns şi în săptămâna Start Up Weekend. În perioada 24-26 mai are loc acel eveniment despre care eu am tot scris şi la care mi-am asigurat deja un loc. Aşadar urmează ultimele posturi legate de subiect.

Astăzi vreau să anunţ una din cele mai importante întâlniri înainte de StartUp Weekend. În cadrul Start Up Lab, concept despre care noi am mai scris aici, va veni să susţină o prezentare despre online marketing Snorri Gudmundsson din Islanda. Acesta este director pe Marketing la Icelandic Development Agency şi lucrează şi în Comisia Europeană. Prezentarea pe care o va susţine va acoperi atât subiectul marketing cât şi provocările pe care trebuie ăa le înfrunte firmele aflate la început de drum.

Snorri este şi unul din mentorii evenimentului aşa că e cu atât mai bine de mers la întâlnirea cu acesta ce va avea loc înaintea evenimentului cu o zi. Sunt sigură că vor fi sfaturi utile şi de care se va putea ţine cont pe parcursul dezvoltării proiectului.

Din păcate eu nu sunt în oraş să particip, dar dacă vouă vă permite programul sunteţi bine aşteptaţi joi ora 18.00 la Universitatea Petru Maior.

PS: dacă totul merge aşa cum am plănuit eu, vom avea şi un mic interviu cu Snorri… pentru a intra în Start Up Weekend (pagina oficială) cu tot bagajul de cunoştinţe.

Post a Comment