Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
34° C
TOP

Start Up Party în Club Tineret

Club Tineret tot încearcă în fiecare sezon câte o resuscitare. Având în vedere că e cel mai spaţios club din Mureş, are şanse să se redreseze.

Sincer şi cu mâna pe inimă, mie îmi pare că de pe vremea când eram la liceu şi încă mergeam la discotecă, s-au schimbat vremurile şi moda, numai club Tineret(fostul Cuba) nu. Părerea mea e că trebuie să mai lucreze puţin la design, că tot acelaşi stil învechit cu canapele, nu-mi lasă impresia că e pe gustul tineretului de astăzi.

Dar destul cu părerea mea personală. Am găsit eveniment pe fb despre un nou party dat în Club Tineret şi eu nu fac discriminări, astfel că anunţ tot ce mişcă-n oraşul ăsta.

Din anunţul lor aflăm că în 25 ianuarie, adică vineri, începând cu ora 23.00, sunteţi aşteptaţi cu mic cu mare în club Tineret la un Start Up Party cu un line up voluminos: DJ Lupuu, DJ Stephano, Andrei Chelbezan, Adrian Funk, Mihai RADU.

Acest eveniment este realizat în colaborare cu AIESEC TG. Mures şi Liga Studenţilor Universităţii Petru Maior, iar pentru informaţii şi rezervări puteţi suna la numărul 0757 509 358.

Până una alta, nu uitaţi să votati cele mai bune localuri din Tîrgu Mureş accesând linkul, printre nominalizaţi aflându-se şi Club Tineret.

Post a Comment