Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Ushuaia Coffee

Bun Bun… am fost într-o după-masă pe acolo. Dar n-aveam  nici aparat foto şi nici n-am putut sta f mult. În schimb mi-a plăcut conceptul. Foarte New Age ca să zic aşa. Ushuaia se află pe strada Bartok Bela , lângă sediul EON Tg Mureş de fapt lipită de sediul în locul fostei farmacii.

Design interesant, decor avangardist, muzică bună, House. Era un alt Vibe decât sunt eu obişnuit şi nu pot decât să apreciez intenţia proprietarilor de a ieşi din zona de confort şi de a se adresa unui public mai tehnologizat. Mie cel puţin asta îmi inspiră,are un aer aşa de Apple Store.

Preţurile nu sunt mici. Nu ştiu ce să zic, teoretic aş pune aşa preţuri în centru , practic de banii aş angaja personal care să fie ca spirtul. Cred că de fiecare când am vrut ceva a trebui să ma ridic de la masă şi să caut ospătăriţa. Oi fi avut eu ghinion dar măcar aşa din curtoazie mai arunci un ochi prin sală.

Partea bună e că şansele sunt mult mai mari să găseşti parcare acolo decât oriunde altundeva pe centru. Partea nasoală e ca e mic dar cu mese foarte mari. Şi practic se pun câte doi oameni la masă şi cu 20 de persoane e “plin ” ….  că nimeni nu vrea să stea cu alţii la masă.

Extra Bonus se fac tot felul de petreceri  şi poate să fie un loc avangardist de petrecere a timpului…. sau un nou, nedrept sfârşit. Sincer deşi fac deobicei predicţii bune acum nu prea ştiu ce să zic. Sunt in between trebuie să mai trec de două trei ori pe acolo ca să-mi fac o idee.

Vouă cum vi se pare Ushuaia Red Penguin?

Poza am furat-o de la ei de pe FB. e nou totul , deci asa arata si in realitate 😀 

Post a Comment