Târgu Mureş
21 Oct, Thursday
2° C
TOP

Start-up Urban – încă o lună pentru aplicare

Nu v-aș crede dacă mi-ați spune că niciodată nu ați visat cu ochii deschiși la o idee de afacere pe care ai avut-o. Dar ați ajuns repede la gândul trist „da…dar bani de unde?”. În momente de-astea, fain e că suntem în UE și avem o mulțime de oportunități de finanțare. În această categorie se înscrie și proiectul Start-up Urban.

În urmă cu o lună, la 21 februarie, consorțiul care derulează proiectul Start-up Urban lansa un apel către persoanele cu idei de afaceri din 6 județe din inima României: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu.

54 de granturi de câte 39.000 euro își căutau perechea: idei de afaceri non-agricole ce s-ar putea transforma în startupuri înființate în orașele Regiunii Centru.

O perioadă de educație antreprenorială formată din cursuri acreditate ANC și cursuri e-Learning la care vor participa peste 300 de potențiali antreprenori din aceste județe va culmina cu Concursul de planuri de afaceri din august-noiembrie 2018, în urma căruia vor fi selectate cele 54 de planuri de afaceri ce vor primi finanțare în 2019.

Ai IDEEA? O poti înscrie la Concursul de planuri de afaceri Start-up Urban

În 21 aprilie, peste o lună deci, este termenul limită pentru înscrieri. Șase conferințe de informare și de popularizare a culturii antreprenoriale vor fi organizate în Regiunea Centru până atunci. Este, așadar, timp să vă gândiți la cum pot lua aspirațiile și, de ce nu, visele dumneavoastră forma unui pan de afaceri finanțabil.

Informații suplimentare pe siteul proiectului startup.fntm.ro și, bineînțeles, la experții în antreprenoriat din cele șase județe: startup.fntm.ro/contact.

Post a Comment