Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

StartUp Weekend meet în Cafe Artemis

Săptămâna aceasta am primit o invitaţie în Cafe Artemis, pentru a afla cât mai multe info legate de StartUp Weekend, despre care am mai scris deja câteva articole, şi despre care voi mai scrie până pe 24 mai, când are loc evenimentul :D.

Astăzi vreau să scriu despre întâlnirea cu organizatorii STARTUP WEEKEND din Cafe Artemis , întâlnire care are loc repetat, joia la ora 19.00 în mai sus menţionata cafenea (care e atât de mişto, nu înţeleg cum de nu am mai fost niciodată acolo).

Cum vă spuneam, la ora 19.00 ne-am strâns acolo şi o bună parte din echipa de organizare era deja la faţa locului. Echipa organizatoare, în frunte cu Adela Grama ne-a explicat ce înseamnă STARTUP Weekend, de ce l-au adus şi în Tîrgu Mureş şi cum se desfăşoară exact pas cu pas.

Pe scurt StartUp Weekend este, aşa cum am mai spus, un eveniment care simulează începutul (startul) unei afaceri, din momentul T0 până în momentul T1. E vorba de un weekend în care o mână de oameni se focalizează pe un singur obiectiv şi anume cum să pună pe roate o afacere. StartUp Weekend a fost adus şi în Tîrgu Mureş(în România s-a mai desfăşurat la Bucureşti şi Cluj) pe premiza că oraşul inert fiind, trebuie cumva adus la viaţă. Şi aici chiar sunt oameni potriviţi pentru un astfel de eveniment, cum ar fi programatorii (pentru că dacă e să priveşti în ansamblu, chiar sunt câteva firme de IT la noi în Mureş). Bineînţeles că la un astfel de eveniment este încurajat să vină oricine, indiferent de profesia pe care o are, pentru că o gamă cât mai variată de oameni, pot dezvolta mai bine un produs.

Esenţial şi de ţinut minte este că în fiecare joi echipa StartUp Weekend Tîrgu Mureş se întâlneşte începând cu ora 19,00 în Cafe Artemis pentru a da oricărui doritor cât mai multe informaţii despre eveniment. Şi sunt nişte oameni foarte faini, care automat îţi transmit o energie pozitivă, aşa că recomand cu căldură a se merge măcăr o dată. Şi încă ceva…dacă te prezinţi la una din întâlnirile acestea, beneficiezi automat de o reducere de 20% la preţul de înscriere la STARTUP WEEKEND. Fără nici un fel de reducere preţul e 30 de euro pentru studenţi şi 40 de euro pentru nonstudenţi. Şi dacă vi s-ar părea deplasat preţul, aflaţi că în acesti bani intră mâncare pe tot parcursul evenimentului, cafea şi apă la discreţie, iar restul banilor merg spre a-i aduce pe mentori (care totuşi se deplasează din diverse localităţi, unii din ei venind chiar şi de peste hotare).

Mă bucur enorm că am aflat de STARTUP WEEKEND, este un eveniment dedicat oamenilor frumoşi care vor să fie parte dintr-un proiect interesant şi care vor să fie stimulaţi cerebral. Aşa că, dacă vreţi să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi o diferenţă, înscrieţi-vă aici la StartuUp Weekend Tîrgu Mureş. Ne vedem acolo :).

ps: am atasat si catvea poze de la meet.

Post a Comment