Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
11° C
TOP

StartUp Weekend – munca in echipa

La sfarsitul lunii mai, are loc o noua editie StartUp Weekend Mures. Eu voi fi acolo pentru ca am vazut cat de multe am de invatat dintr-o astfel de experienta.

Astfel, SW iti ofera un prilej bun de a-ti testa anumite abilitati, printre care cel mai de impact: munca in echipa. Avand in vedere ca evenimentul dureaza 54 de ore, la final fie iti vei face noi prieteni, fie iti vei dori sa ii lovesti cu ceva in cap 🙂 Sper totusi sa fie prima varianta.

E foarte interesant sa intri intr-o echipa si sa dedici 3 zile lor. Inca din primele ore se vor contura tiparele : cei care vor incerca sa isi impuna punctul lor de vedere, cei care vor fi Elvetia, cei care vor ramane mai in umbra sau cei care nu stiu inca ce cauta in acel film. Daca inca nu sti exact cine esti in cadrul unei echipe, e momentul sa afli. E atat de simplu si la sfarsitul experientei, poti sa mai inveti un lucru despre tine, care iti va servi foarte mult in viata profesionala. O spun pe patite, cu ajutorul SW am invatat putin mai bine cine sunt si ce anume trebuie sa pun in valoare in momentul aderarii la o echipa.

Recomand sa va autotestati in cadrul SW Targu Mures. Evenimentul va avea loc in weekendul 22-24 mai la Universitarea Petru Maior, iar biletele se pot achizitiona accesand linkul bilete sw. Ne vedem acolo!

 

Post a Comment