Târgu Mureş
22 Feb, Thursday
11° C
TOP

STEP UP

Cu toții știm faptul că angajatorii, în general, caută oameni cu experiență de muncă. Dar ce faci dacă ești student în ultimul an, pe cale să ieși de pe băncile facultății, și pur și simplu nu ai avut când să acumulezi o asemenea experiență?

AIESEC Mureșcea mai mare organizație de studenți la nivel internațional, prezentă în 133 de țări, invită studenții din ultimul an și masteranzii la evenimentul STEP UP.

La acest eveniment vă va fi prezentat programul Global Talent, un program desfășurat de organizație la nivel internațional, prin care se oferă posibilitatea studenților de la licență și master să plece în străinătate, în stagii de practică plătite, la companii cu diverse domenii de activitate. La eveniment vor fi prezente și persoane care au avut deja ocazia să participe la astfel de stagii, și ei vă vor împărtăși câte ceva din experiența lor.

Evenimentul va fi presărat cu mici joculețe de echipă și, de asemenea, va avea și o parte mai practică. Organizatorii au pregătit un workshop pe tema ”Cum să-ți faci un CV bun”.

Dacă v-am trezit interesul, sunteți așteptați în număr cât mai mare în data de 03.03.2016, de la orele 15:00, la cafeneaua 44th Street.

FB event

Post a Comment