Târgu Mureş
15 Jul, Monday
29° C
TOP

Stiti de ce ma bucur eu ca incepe facultatea?

Pentru ca incep si chefurile de la medicina. Din pacate daca totul e ok joi dupa-masa o tai la Rosia Montana dar obligatoriu sa mergeti la primul party UMF si sa faceti poze. Ca uite ce mi-au trimis colegii…

Joi 6 octombrie pe la orele 22:00, se dă adunarea la Dublin, să avem grijă ca bobocii noștrii să aibă parte de cea mai tare petrecere la care au participat vreodată.. Intrarea e 5 lei , shot-uri din partea casei , concursuri cu premii atractive, muzică de toate genurile..
Aaaa și să nu uit.. 30% reducere la toate consumațiile,dar cu o singură condiție.. SĂ FII ACOLO..;)
Pentru rezervări sunați la 0265.211.200. (asta pentru cei care nu merg să se distreze )

Acuma poate nu ştiţi dar chefurile UMF sunt printre cele mai tari din oraş. Secretul e să ştiţi de ele pentru că nu prea sunt promovate în afara Mediciniştilor.

Stay Tunned că vor mai urma!

Comments (3)

  • Vlad Soica

    Nu a fost cine stie ce chef avand in vedere ca a fost cheful de deschidere a unui nou an univeristar. Parerea mea e ca se putea mai bine.

    reply
  • Vlad Soica

    Asta nu pot sa stiu, eu din ce am auzit de la restul lumii, a fost doar:”mut pre plin, locatie proasta sa faci un chef pt. UMF-isti ca noi suntem multi, pacat ca au ramas doar bobocii pana la final” 😀 eu unul stiu ca am stat putin din cauza inghesuielii…. dar na….astept urmatorul chef in speranta ca voi vedea schimbari 😀

    reply

Post a Comment