Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
24° C
TOP

Surpriză de ziua femeii marca Gallery The Pub

Vreau să vă fac o mică confesiune: zilele acestea fiind puţin mai ocupată ca de obicei, am lăsat-o mai moale cu postările şi pe când să îmi reiau activitatea să scriu despre una despre alta, văd că ai mei ca brazii, s-au ocupat de tot (concert Direcţia 5, Mircea Baniciu şi Canaf, British Documentary etc).

Şi uite aşa m-am trezit eu fără subiecte, dar cum nici o rugă nu rămâne neascultată, primesc totuşi un link, să nu mă mai tot smiorcăi.

Această perioadă incipientă a lunii martie este presărată cu evenimente pentru doamne şi domnişoare, de aceea bineînţeles că nu se putea să nu fie acestea recompensate cu un număr de striptease masculin, că la o adică luna martie fără chippăndei, ar fi ca o zi fără soare, ca o grădină fără flori… ce să mai, ar fi trist.

Dar să ne bucurăm, să sărbătorim, pentru că are totuşi loc un astfel de show, joi 7 martie în Gallery The Pub. Intrarea e numai 15 lei, o sumă modică, pentru o asemenea reprezentare.

Aşadar şi prin urmare, începând cu ora 23.00 toate doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate la spectacol (domnilor, să nu vă prindă sfântu’ pe acolo, măcar în prima oră).

Şi încă ceva, La mulţi ani de ziua femeii, fără mişto 🙂

Post a Comment