Târgu Mureş
20 May, Monday
16° C
TOP

Sziget 2016 – Line up

Una din cele mai mişto experienţe de anul trecut, de fapt cam din toţi anii mei trecuţi, este cu siguranţă cea avută la festivalul Sziget din Budapesta. E destul de greu să nu fii copleşit de energia de acolo, de sutele de mii de oameni care radiază a buna dispoziţie şi de ce nu iubire…iubire pentru artă, muzică, viaţă.

Odată ce înţelegi că te potriveşti în filmul ăsta, e imposibil să nu vrei să mergi iar şi iar şi iar. Aşa că, speranţa e ca şi anul ăsta noi outinmures.ro să mergem să vă transmitem zilnic ce se întamplă pe insula Libertăţii. Şi avem ce să transmitem…pentru că iată care sunt artiştii deja confirmaţi.

Cap de afiş numărul 1: Rihanna, care ajunge în Ungaria cu ocazia turneului Anti. Tot Head lineri sunt: Muse, Noel Gallagher, Sia, David Guetta, The Last Shadow Puppets, Bring Me The Horizon, Bastille, Years & Years.

Tot pe aceeaşi listă se află: Bloc Party, CHVRCHES, Sum 41,  Nicky Romero Sigur Ros, John Newman, Naughty Boy, Parov Stelar, Kodaline, M83, MØ şi mulţi alţii. 

Până acum a fost confirmată şi o trupă romanească, respectiv cei de la Satellites.

Anul trecut am fost mai bogată dupa experienţa Sziget, de aceea aş vrea şi anul ăsta să ajung şi recomand tuturor iubitorilor de muzică să testeze…doar odată.

Acolo e un univers paralel, realitatea rămane pe pod la intrare iar înăuntru, la fel ca în povestea lui Alice în Ţara Minunilor, trăieşti mai frumos.

Să ne vedem cu bine aşadar la Sziget.

#peace #love #music #makelovenotwar

Post a Comment