Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
6° C
TOP

Sziget – noi trupe anuntate

Vara asta cu singuranta cel mai incendiar festival e Sziget – Budapesta, care e atata de aproape de noi, ce imi e ca ma duc la Bucuresti sau la Budapesta 🙂 Asa ca daca pentru Robbie merita efortul sa merg pana la capitala, cu siguranta si pentru trupele anuntate de Sziget merita depus acelasi efort (unde btw headliner e Robbie Williams)

Asadar, noi trupe anuntate:  Kasabian. Ellie Goulding, Nero (pe langa deja confirmata si mult apreciata Florence and the machine)

Unde mai pui ca Sziget-ul a casitigat premiul pentru Best European Major Festival. Nu ma mir, Sziget rocks!!!

Luna august va fi cea mai frumoasa luna din acest an!

Idén nyáron tuti, hogy a Sziget a legmenőbb fesztivál.

Az a fesztivál. ami annyira közel van hozzám, hogy igazából nem is számít a távolság; hogy Bukarest vagy Budapest. Ha Robbie Williams megérte azt az energiát, hogy leutazzak a fővárosba, a Sziget fellépői is 100% megérik ugyanezt a befektetést (ahol amúgy Robbie Williams is fellép).

Tehát az újan bejelentett fellépők között ott a Kasabian, Ellie Goulding, Nero (a már említett és hőn szeretett Florence and the Machine mellett). Emellett persze az is a Sziget mellett szól, hogy megnyerte a Best European Major Festival díjat. Király!

Augusztus lesz az év hónapja!

Post a Comment