Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
16° C
TOP

Tabăra de la Ibăneşti – Blogul Melaniei

No dacă eu tot sunt în cocediu şi nu sunt foarte up to date cu evenimentele m-am gândit să vă povestesc despre o întâmplare super draguţă, căci mă ştiţi deja sunt un mare pasionat de evenimente 2.0 offline.

După #mureşfotbalmeet am cunoscut o mulţime de oameni foarte faini printre care şi Melania. Ea e medic dar după cum se vede îi place foarte mult şi partea asta de blogging , social media, web 2.0. Şi binenţeles că la cât de mult şi de bine scrie are o comunitate în jurul blogului de invidiat. Uniţi , mulţi şi foarte zurbagii.  ah am uitat sa vă spun că majoritatea se învârt pe la 40 de ani… copii de-aştia de le place internetul.

De ce vă spun de ei? pentru că sunt invidios … deaia. Mor de invidie când îi ştiu că s-au adunat două zile  la Ibăneşti cu copii , cu maşină , cu căţel cu purcel unii cu cortul alţii cazaţi la pensiune. Şi sunt din toată ţara  şi nu numai.,Unii au venit din străinătate. Pentru ce? pentru un concediu de o  săptămână într-0 zonă absolut minunată. Culmea e că tot ce au ei în comun deocamdată e că sunt cititori şi comentatori pe blogul Melaniei. Nu vi se pare  minunat?

Cam asta mi-ar place şi mie. La anu’ pe vremea aceasta mi-ar place şi mie să fac treaba asta. Să vă invit pe voi cititori şi cititoare să petrecem câteva zile împreună să râdem , să povestim să ne distrăm să mâncăm bine 😉 şi binenţeles să ne cunoaştem mai bine şi offline. Mie tare mi-ar place voi ce ziceţi?

Comments (2)

Post a Comment