Târgu Mureş
30 May, Thursday
14° C
TOP

Țară, țară vrem ostași Țară, țară vreau un job !!

Țară, țară vrem ostași

Țară, țară vreau un job !!

 

Câţi sunt cei care s-ar încadra în categoria : “ tânăr absolvent al Facultății de…., abilități în …., caut serviciu ! “?

Nu trebuie să-ţi fie ruşine, aşa sunt şi eu. Deşi am un job la stat. Sunt medic rezident. Am până acum la activ 18 ani de şcoală dar jobul nu-mi ajunge să trăiesc. Nu mi-e lene să muncesc , chiar îmi place, doar că eu nu sunt din Mureş, locuiesc în chirie, trebuie să mănânc, vreau să mai ies în oraş la un suc sau distracţie…. nu săptămânal , că nu sunt lacomă, dar măcar o dată pe lună, în plus mai am cheltuieli, o pisicuță de hrănit și îngrijit .Trebuie să şi mănânc ceva , să-mi cumpăr cărţi, echipament, să merg la congrese că şcoala mea se termină la pensie, deşi la cum evoluează lucrurile s-ar putea să nu mai existe pensie pe când ajung eu bătrână .

Vedeţi voi, nu sunt pretenţioasă. Muncesc orice, oricum, oriunde atâta timp cât e decent şi nu trebuie să-mi ridic fusta / halatul sau să devin o (scuzați expresia)  pupincuristă. Nu mi-e greu … chiar dacă par mai firavă, naivă și-s mai micuță … ştiţi cum se zice, buturuga mică răstoarnă carul mare.

Secretul ar fi să-mi găsesc ceva, extra. Un job de după-masă, chiar spre seară. Ştiu să vorbesc cu oamenii şi mă descurc destul de bine cu toate păturile sociale că eu cu asta mi-am ocupat timpul în facultate. Îmi place să scriu, să vorbesc… sunt amuzantă şi chiar nu vreau să mă credeţi pe cuvânt. Urmăriţi rubrica „Pentru o viaţă sănătoasă” de pe Outinmureş. E scrisă de mine….

Am prieteni care după o facultate nu reușesc să-și găsească un full time job, chiar dacă nu caută din primul foc ceea ce au visat că vor face după anii petrecuți în bancile școlilor . Își dau licența, fac doctorate, se supra-supra specializează și când toate acestea sunt gata… unde e de mers mai departe ?

În rest dacă vreţi CV-uri sau recomandări(pentru un part time pentru mine, full time pentru prieteni) daţi un semn că vi le dăm cu drag. Eu nu mai am idei unde să  aplic dar vă spun vouă poate, poate se ivește ceva .

 

Zile sănătoase și cu spor !

Comments (5)

 • radu

  Ce fel de slujba ti-ar place sa gasesti?

  reply
 • cristina strejac

  trimite un cv pe adresa cristina_strejac@yahoo.com

  reply
 • Loredana

  Stiu ca mai este pana atunci dar in martie- aprilie la McDonald’s se fac angajari:)

  reply

Post a Comment