Târgu Mureş
21 Mar, Tuesday
8° C
TOP

Tea & Tango – seara de ceai dansant

Între 1-3 noiembrie 2013, școala de dans TengoTango din Tîrgu-Mureș organizează, în parteneriat cu Compania de Tango Cluj, StartUP Tango Weekend la noi în oraș. Evenimentul se dovedește a fi un real succes, deschizând tuturor pasionaților de dans o ușă secretă către tango.

În urma evenimentului, școala ia hotărârea de a continua colaborarea cu Compania de Tango Cluj, și anume cu profesorul Horia Pop, oferind cursuri regulate de tango în Tîrgu-Mureș. Obiectivul școlii de dans este de a oferi târgumureșenilor oportunitatea de a face cunoștiință cu acest stil de dans și de a crea o comunitate puternică și în acest oraș.

Începând de săptămâna aceasta, școala TengoTango vă invită în fiecare seară de miercuri, începând cu ora 20.00, la ceainăria Kashmir pentru a vă bucura de o seară dedicată muzicii de tango și dansului pasional. Unul dintre cele mai frumoase și pasionale stiluri de dans, împreună cu aromele alese ale celui mai bun local unde se servește ceai, vă promit o seară relaxantă de ceai și dans.

Astfel, invit toți iubitorii de dans să vină și să se convingă de magia tangoului argentinian.

Eu una voi participa la această seară și, bineînteles, voi revenii cu impresii!

Post a Comment