Târgu Mureş
21 Sep, Tuesday
11° C
TOP

NLP-ul, alchimia personala si limbajul nonverbal

Miercuri, 9 aprilie 2014, ora 19:00 nu va faceti planuri deoarece in Saga Cocktail and Dream are loc cea de-a VII-a editie de Public Speaking organizata de echipa JCI Targu-Mures.

Tematica acestei editii este una cat se poate de interesanta:  NLP-ul, alchimia personala si limbajul nonverbal.  Invitatul acestei editii este trainer-ul Sorin Peligrad de la JCI Brasov.

Organizatorii promit ca in urma acestei editii participantii isi vor dezvolta capacitati precum: comunicarea, ascultarea activa, observarea, receptivitatea, persuasiunea cu ajutorul tehnicilor verbale, paraverbale si nonverbale.

Sorin Peligrad este un trainer cu o vasta experienta in public speaking si body language si totodata in NLP si limbaj nonverbal. Pentru a afla mai multe detalii despre trainerul de la JCI Brasov puteti accesa urmatoarele siteuri: Alchemy Consulting and Training , NLP Romania,  profilul de LinkedIn  sau cel de facebook.

Pentru a lua parte la acest eveniment trebuie sa completati formularul de inscriere pana pe data de 8 aprilie ora 09:00 si veti beneficia si de un tarif special de 20 ron bilet intreg si 10 ron pentru studenti. In cazul in care nu completati formularul de mai jos, tariful va fi de 30 ron, respectiv 15 ron pentru studenti.

Eu si colega mea Paula vom lua parte la acest eveniment din care speram sa invatam multe lucruri noi si utile si bineinteles ca vom reveni cu un review pe masura.

Si in final trebuie sa va mai zic ca cel mai curajos si mai activ participant va primii un premiu din partea echipe JCI!

Post a Comment