18 Jun, Tuesday
0° C
TOP

Teatru: Dragoste în patru tablouri

În data de 3 februarie 2017, de la ora 19:00, la Teatrul Studio, are loc premiera spectacolului “Dragoste în patru tablouri”, de Lukas Bärfuss, spectacol al clasei de Masterat – Arta Actorului, Anul II, în regia Conf. univ. dr. Daniela Lemnaru.

Lukas Bärfuss, scriitor premiat de origine  elvețiană, pune o întrebare estențială: Pe ce ar trebui să se bazeaze o relație? Încredere, admirație, sinceritate, dragoste reciprocă, fidelitate? Și ce se întâmplă când cel puțin unul din aceste atribute dispare?  Într-o societate concentrata pe individualism, în care se urmăresc doar plăcerile și dorințele proprii.

Dragoste în patru tablouri  spune povestea a patru oamenii: Daniel, Evelyn, Susan,  Sebastian. Spectacolul ne ridică niște semne de întrebare, punându-ne față  în față deciziile pe care personajele le iau în aceste situații, dar fără niște răspunsuri concrete. Există deciziile corecte? Se găsesc soluții pentru rezolvarea fiecărei probleme?

A doua reprezentație a spectacolului ”Dragoste în patru tablouri” va avea loc în data de 4 februarie 2017, ora 19:00, la Teatrul Studio.

Rezervările pentru spectacol se pot face pe siteul www.teatrulstudio.ro, prin e-mail la adresa rezervări@teatrulstudio.ro sau la telefon: 0736-350686.

Ne vedem! 🙂

Post a Comment