Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
2° C
TOP

Liderii tehnologiilor la Techsylvania

Techsylvania este o conferință destinată celor implicați sau pasionați în IT, tech și business. Creată în urmă cu 3 ani de Oana Petruș și Vlad Ciurca, ea și-a propus să conecteze comunitățile locale cu cele mai noi tehnologii și tendințe, dar și cu cei mai importanți oameni din industrie. Anual, conferința și-a dublat numărul de participanți, având peste 800 de participanți la ultima întâlnire și dovedind astfel că este una dintre cele mai importante evenimente din România și din Europa de Est.

Cu alte două ediții la activ, Techsylvania este recunoscută pentru atenția cu care alege invitații la eveniment, la primele conferințe organizate fiind prezenți pe scenă co-fondatori, manageri și oameni-cheie din companii precum Google, Uber, Facebook, Twitter sau Telenav, dar și investitori sau fondatori de startup-uri.

A treia ediție a Techsylvania aduce nume precum Peter Halacsy, co-fondator și CTO la Prezi, unul dintre cele mai inovatoare software-uri de prezentări; Andreas Ehn, fost CTO la Spotify, una dintre cele mai cunoscute companii de software din industria muzicală globală; Marius Swart, director de inovație la Coca-Cola Company, unul dintre cele mai mari branduri din lume; sau Flaviu Simihaian co-founder și CEO iMedicare. Lista continuă cu o serie de inovatori și vizionari din domeniul tehnologiei și al business-ului.

Liderii tehnologiilor la Techsylvania

Techsylvania va avea loc în Cluj-Napoca, un lucru care probabil nu surprinde pe nimeni, comunitatea din Tîrgu Mureș încă este destul de virgină, cu toate acestea evenimentul este dedicat și tîrgumureșenilor ba mai mult poți beneficia în acest caz de un discount de 15% utilizând codul SWMuresTech tot ce rămâne de făcut e să dai semn pe email la monica@innodrive.ro.

 Înregistrează-te la conferință sau la Hackathon! Prețurile la Early bird expiră în 15 martie, grăbește-te.

Din cele patru zile de eveniment, primele două vor fi dedicate unui maraton de programare, unde toți cei pasionați de crearea și dezvoltarea unor noi aplicații se reunesc pentru a testa limitele noilor tehnologii și pentru a le duce mai departe. Participanții vor avea ocazia de a crea diverse aplicații pentru gadget-uri precum Oculus Rift DK2, Apple Watch sau Parrot MiniDrone, cel mai bun proiect fiind premiat cu produse din domeniu.

dk2-hero

Mail multe informații despre speakerii invitați, gadget-urile disponibile la eveniment, dar și biletele la preț de Early Bird pentru conferinta se pot găsi pe www.techsylvania.co.

Evenimentul este sprijinit de companii care își doresc să dezvolte comunitatea pasionată de tehnologie din regiune și care contribuie constant la creșterea renumelui pe care Transilvania și l-a creat pe plan internațional. Dintre acestea fac parte Accenture RomâniaHalcyon Mobile3Pillar GlobalSmall Footprint, YOPESOTwitterMacadamianXOOMWORKSTelenav și SDL.

Post a Comment